Metalliluolan toimitus vahvistuu. Saammeko esitellä: Ilkka Järvenpää.

MAINOS:Metalliluolan toimitukseen saatiin uutta voimaa. Oulusta kotoisin oleva Ilkka Järvenpää tulee vahvistamaan sisällöntuottoa levyarvioiden, haastatteluiden sekä raporttien osalta. “Ile” kuuluu kokeneeseen kaartiin niin kirjoitus- kuin musiikkihommien osalta. Kaikki lähti klassisesti käyntiin vuonna 1984 Iron Maidenin The Number Of The Beastin sekä Kissin Destroyerin myötä, sillä tiellä ollaan edelleen.

Kokemusta löytyy myös bändikuvioista, joista tunnetuin projekti lienee Solution 13. Musiikkiharrastuksen ohella vapaa-aikaa vietetään perheen parissa kuin myös kuntosalilla rautaa komentaessa. Intohimona on jalkapallo ja etenkin Englannin Valioliigan seuraaminen. Tähän kun lisätään hyvä ruoka sekä juoma niin elämän peruspalikat alkavat olla kohdillaan.

Suosikki genret ovat perinteisen heavy metallin lisäksi “tukkahevi”, thrash metal sekä classic rock. Musiikin puolelta suurin pahe on “AOR” ja jokainen lukija voi miettiä, miksi se paheeksi lasketaan. Ilkka vahvistaa Metalliluolaa Oulun alueella, joten paikallisten bändien jäsenet repikää Ilkkaa hihasta kun törmäätte kaupungin musiikkitapahtumissa.

ilkkailkka@metalliluola.fi

 

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-