Wanted! Etsimme kahta toimittajaa joukkoomme

WANTED KAKSI TOIMITTAJAA: UUTISTOIMITTAJA SEKÄ DEATH/BLACK -METAL LEVYARVOSTELIJA.

Metalliluola etsii toimitukseen uutta voimaa.  Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeiten kasvavassa metallimediassa, jossa pääset tarkastelemaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Palkkaa tällä alalla vain harva pääsee nauttimaan, joten korvauksena saat uutta musiikkia, mahdollisuuden päästä keikoille / festareille ja tietenkin Metalliluolan vaatekerran. Tärkein korvaus on kuitenkin saamasi kokemus ja arvokas merkintä ansioluetteloon.

1. Haussa toimittaja, jonka päävastuullisena tehtävänä on seurailla metallimaailman tapahtumia ja päivitellä uutisia www-sivuillemme sekä sosiaaliseen mediaan. Oman kiinnostuksen / ajankäytön mukaan voi tehdä muutakin sisältöä sivuillemme levyarvioiden, raporttien ja haastatteluiden muodossa. Arvokas pesti tällä alalla ja pääset vaikuttamaan päätoimittajien ohella eniten Metalliluolan asioihin.

2. Haussa toimittaja, jonka päävastuullisena tehtävänä on arvostella death- ja black metal (+ alalajit) musiikkia. Oman kiinnostuksen / ajankäytön mukaan mahdollisuus tehdä haastatteluja sekä keikkaraportteja.

Haemme siis henkilöitä jotka panostavat laadukkaaseen sisältöön ja omaavat hyvän huumorintajun. Kun työ on talkoohenkistä, niin stressiä eikä paineita pidä työstä ottaa. Mielenkiinto ja aito rakkaus metallimusiikkiin ovat ne tärkeimmät ominaisuudet. Emme ole ikärasisteja, mutta tietty elämänkokemus katsotaan hyödyksi. Asuinpaikalla ei ole merkitystä. Myös aikaisempi kokemus Star Trek tason WordPress-nörtteilystä katsotaan eduksi.

Jos sinusta tuntuu, että haluat olla osa Metalliluolaa niin laita meiliä osoitteeseen metalliluola@metalliluola.fi

ps. tämmöinen työpöytä on vain päätoimittajilla 😉

IMG_0318

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-