Santa Cruz avaa illan AC/DC:lle Hämeenlinnassa

ACDC_700x250
SANTA CRUZ AVAA ILLAN AC/DC:LLE HÄMEENLINNASSA

Jättikeikka lähes loppuunmyyty

 Kovaa vauhtia Suomen kovimpien rockbändien joukkoon tietään tekevä Santa Cruz on vahvistunut AC/DC:n Hämeenlinnan jättikonsertin toiseksi lämmittelijäksi. AC/DC esiintyy Hämeenlinnan uudessa Kantolan tapahtumapuistossa tämän kesän suurimmassa rockkonsertissa keskiviikkona 22. heinäkuuta. Lipunmyynti on käynyt erittäin vilkkaana, joten viimeistään nyt kannattaa varata paikkansa jättiyleisön joukossa Lippupalvelusta.

Skid Row’n ja Guns’n’Rosesin innoittamana vuonna 2007 perustettua Santa Cruzia on ehditty hehkuttaa hard rockin tulevaisuuden toivoiksi. Bändin riehakas musiikki on kerännyt faneja jo ympäri maailmaa ja kiertueet Euroopassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat vakuuttaneet kansainväliset yleisöt toden teolla. ”We Are The Ones To Fall” -single lukeutui viime vuonna Radio Rockin soitetuimpiin ja keväällä julkaistu kakkoslevy, ”Santa Cruz”, on kerännyt loistoarviot musiikkilehdistössä.

AC/DC:n Euroopan kiertue käynnistyi toukokuun alussa Hollannista ja se on kerännyt jättiyleisöt joka maassa. Tällä hetkellä yhtye kiertää Brittein saaria ja esiintyy illalla Dublinissa. Hämeenlinnassa AC/DC tulee soittamaan uransa isoimman keikan Suomessa.

KONSERTTI:

AC/DC (AU) – Rock or Bust World Tour

+ Special Guests: Vintage Trouble (USA) + Santa Cruz

Ke 22.7.2015 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna

Portit avataan klo 15, tarkempi esiintymisaikataulu varmistuu myöhemmin.

Tapahtuman nettisivut: www.acdcfinland.fi

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/789271681145959/

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 86,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä,

puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja verkkokaupasta www.lippupalvelu.fi

LISÄTIEDOT:

Konsertin järjestäjä: Live Nation Finland

– Promoottori: Scott Lavender

– Tiedotus: Maritta Kettunen, puh. 09 856 73 453, maritta.kettunen@livenation.fi

– Tapahtuman nettisivut: www.acdcfinland.fi

– Pressikuvat artisteista ja media-akkreditointi konserttiin (akkreditointi sulkeutuu 8.7.2015): http://press.livenation.fi

Havainnekuvat Kantolan tapahtumapuistosta: www.kantolaan.fi

www.acdc.com

www.vintagetrouble.com

www.santacruzbandofficial.com

www.livenation.fi

santacruzband

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-