Shark Varnishin kaksikkokappaleet ”Uskon asia I ja II” ovat kuunneltavissa

Shark Varnish
Kuva: Shark Varnish

Tiedote 5.10.2020

Tamperelaiskaksikko Shark Varnish on julkaissut kappalekaksikon ”Uskonasia I” ja ”Uskonasia II”. Kappaaleet tullaan kuulemaan myös bändin tulevalla levyllä ”Kytö”.

Kuuntele kappaleet alta:

Uskon asia I: Rukoushetki tekopyhätössä

Uskon asia II: Lantrinkia ehtoollispulloissa

Bändi kommentoi kappaleita:

”Kappaleet ovat osa tulevaa debyyttiämme, tammikuussa julkaistun avauskappaleensa mukaisesti nimeltään KYTÖ. Albumi avautuu kirjaimellisesti kappale kerrallaan sekä meille että kuulijalle. Menetelmä edellyttää intuition varaan heittäytymistä, liiallisen analysoinnin ja suunnitelmallisuuden unohtamista sekä erityisen vahvaa uskoa siihen, että retki on palkitseva, vaikkei päämäärä näyttäydykään selkeänä. Pyrkimyksenä on ikään kuin vangita salama säilykepurkkiin tietämättä varsinaisesti voiko siihen edes koskea – ja jos voikin, onkohan se järin viisasta?

Musiikkityylimme on alati laajeneva, mutta tekijöidensä näköinen sekoitelma yhtä lailla raakoja ja aggressiivisia kuin lennokkaita ja toismaailmallisia elementtejä. Hillittömiä syntetisaattorivalleja vauhdittaa primitiivinen rummun pauke, jossain kilisee kitaran ääni ja kuiskuttelee ihminen – tai jokin sen kaltainen. Tunnelma on yhtä lailla kiinni todellisuudessa kuin sen ulkopuolella. Vähän kuin yrittäisi kertoa unessa kuulemansa vitsin, muttei millään osaa perustella mikä siinä on hauskaa. Kaiken kruunaa itsepäinen ITE-mentaliteetti ja jatkuva, kasvava tarve etsiä, löytää ja kokeilla. Party Avantgarde!”

sharkvarnish.bandcamp.com

facebook.com/sharkvarnish

instagram.com/sharkvarnish

Kuva ja lähde: Shark Varnish

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here