Shark Varnish julkaisi uuden singlen

0
77
Shark Varnish
Kuva: Shark Varnish

Tamperelainen kokeellista äärimusiikkia luova duo Shark Varnish on julkaissut uuden singlen ”Valonarat vapauttajat”. Kappale on osa yhtyeen debyyttialbumia nimeltä ”Kytö”.

Kuuntele biisi täällä:

Bändi kommentoi julkaisua:

”Kappale on osa tulevaa debyyttiämme, tammikuussa julkaistun avauskappaleensa mukaisesti nimeltään KYTÖ. Albumi avautuu kirjaimellisesti kappale kerrallaan sekä meille että kuulijalle. Menetelmä edellyttää intuition varaan heittäytymistä, liiallisen analysoinnin ja suunnitelmallisuuden unohtamista sekä erityisen vahvaa uskoa siihen, että retki on palkitseva, vaikkei päämäärä näyttäydykään selkeänä. Pyrkimyksenä on ikään kuin vangita salama säilykepurkkiin tietämättä varsinaisesti voiko siihen edes koskea – ja jos voikin, onkohan se järin viisasta?

Musiikkityylimme on alati laajeneva, mutta tekijöidensä näköinen sekoitelma yhtä lailla raakoja ja aggressiivisia kuin lennokkaita ja toismaailmallisia elementtejä. Hillittömiä syntetisaattorivalleja vauhdittaa primitiivinen rummun pauke, jossain kilisee kitaran ääni ja kuiskuttelee ihminen – tai jokin sen kaltainen. Tunnelma on yhtä lailla kiinni todellisuudessa kuin sen ulkopuolella. Vähän kuin yrittäisi kertoa unessa kuulemansa vitsin, muttei millään osaa perustella mikä siinä on hauskaa. Kaiken kruunaa itsepäinen ITE-mentaliteetti ja jatkuva, kasvava tarve etsiä, löytää ja kokeilla. Party Avantgarde!”

Shark Varnish, Kytö, levyn kansikuva

Valonarat vapauttajat -kappale netissä:
YT: https://youtu.be/3Ufuo91qMxw
BC: https://sharkvarnish.bandcamp.com/track/valonarat-vapauttajat
Soundcloud: https://soundcloud.com/user-912105689/valonarat-vapauttajat

Shark Varnish netissä:
hailakkaband@gmail.com
https://wwwsharkvarnish.bandcamp.com
https://wwwfacebook.com/sharkvarnish
https://www.instagram.com/sharkvarnish

Lähde: ja kuvat: Shark Varnish

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here