Rockyhtye Dirt on solminut levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa

Kuva: Reelika Järvekülg
MAINOS:Helsinkiläinen rockyhtye Dirt on solminut levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa.
Spinefarm Recordsin perustajana sekä mm. Nightwishin, Children Of Bodomin ja Sonata Arctican ensimmäisten levyjen julkaisijana tunnettu Riku Pääkkönen on tehnyt viime vuodet aktiivisesti töitä lupaavien nuorten bändien, kuten Blind Channelin, Arionin ja Shiraz Lanen kanssa. DIRT liittyy nyt tuon joukon jatkoksi julkaisten tulevan debyyttialbuminsa Ranka Kustannuksen kautta.
Suomen potentiaalisimpiin rock-tulokkaisiin lukeutuva DIRT on kovassa nosteessa. Vuonna 2018 aktivoituneen viisikon single “Low Life” nousi ilmestyttyään Suomen 50 viraalisimman kappaleen listalle ja on kerännyt jo yli 1,400,000 toistokertaa Spotifyssa. Myös keikoilla käy kova kuhina; yhtye on täyttänyt Helsingin rock-klubit kiinnostuneilla katsojilla useaan otteeseen kivuten viimeisimpänä meriittinään legendaarisen rock-klubi Tavastian lavalle elokuussa 2021.
DIRTin piti kiertää Suomea kattavasti Shiraz Lanen kanssa keväällä 2020, mutta perumisten laitettua nuo suunnitelmat uusiksi yhtye keskittyi äänittämään debyyttialbumiaan, joka tullaan julkaisemaan Ranka Kustannuksen kautta myöhemmin kerrottavana ajankohtana.
DIRT Spotifyssa:
DIRT Facebookissa:
DIRT Instagramissa:
@dirtbandofficial

Lähde: Dirt
Kuva: Reelika Järvekülg

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.