OneFromTheNorth julkaisi uuden singlen “Play Thru Me”

MAINOS:

Tiedote 27.10.2021

Kotimainen yhden miehen industrial metal -yhtye OneFromTheNorth julkaisi  uuden kappaleen ‘PLAY THRU ME’ vaikka edellisestä julkaisusta on aikaa vain muutamia kuukausia. Bändin toinen kokopitkä ‘Through the Grey Stone to Ravage’ julkaistiin aiemmin keväällä kuluvaa vuotta.

PLAY THRU ME -kappaleessa on selkeästi kuultavissa Saksan metalliylpeys Rammstein’in soundimaailmaa, johon on lisätty hieman melodisuutta. Biisi itsessään houkuttelee ulos sisäisiä demoneita ja yhtyeen moottori McKeenan sanookin seuraavaa: “On hyvä päästää omia sisäisiä demoneita ulos jalotteleen ja ns. antautua virran vietäväksi. Joskus on otettava ohjat omiin käsiin. Sitten kun tällainen hulluttelumoodi lyö päälle niin tämä biisi toimii soundtrack’ina – tämä on sinulle.”

OneFromTheNorth Spotify´ssa:

https://open.spotify.com/artist/6D3Zc6rQxijkxf5mZ44ML7?si=e0tn3KsCQrSkHq4ZTiuqlQ

PLAY THRU ME audio-video katsottavissa täältä:

https://youtu.be/TRXWzFca_3E

OneFromTheNorth on kotimainen yhden miehen industrial/alternative metal orkesteri, joka yhdistelee elektronista musiikkia rankempaan metalliin. Sinkkujulkaisujen lisäksi yhtye on jukaissut kaksi kokopitkää albumia Darker Times (2018) ja Through the Grey Stone to Ravage (2021). Musiikissa on kuultavissa yhtyeitä kuten Rammstein, In Flames ja Depeche Mode.

Seuraa yhtyettä sosiaalisessa mediassa:


Lähde: OneFromTheNorth

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.