Melodista death metallia folk vaikutteilla soittava Crowen julkaisi singlen ja musiikkivideon “Exosus”

Promokuva: Minna Heikkilä
MAINOS:Tiedote 27.10.2021

Folk-vaikutteista melodista death metallia soittava Crowen julkaisee debyytti-EP:n Prophecy 10.12.2021 Inverse Recordsin kautta. Ensimmäinen single Exosus julkaistiin musiikkivideon siivittämänä.

Esa Uusimaa kommentoi:
“Exosus on ensimmäisiä Crowen-yhtyeen kappaleita, mitä olen säveltänyt. Uusia biisejä on syntynyt kuluneen vuoden aikana. Näiden biisien takia Exosus oli lähellä jäädä pois tulevalta EP-julkaisulta.

Biisi alkaa massiivisesti, jonka jälkeen blast beat vie mennessään. Jouset ja koskettimet tuovat kappaleeseen haikeutta, jolloin kappale on samaan aikaan tunnelmallinen ja raaka. Biisin sanoittaja Nina Kärki löysi kappaleen tarinan ja se kertoo inhotusta henkilöstä. Kappaleen tarttuva melodia vie eteenpäin ja growl vokaalit istuvat kokonaisuuteen hyvin.”

Kuuntele Exosus:
Youtube: https://youtu.be/dKwe-9jcTGw

Ennakkotallenna Prophecy EP Spotifyssa: https://bit.ly/3EqBSil

Esa Uusimaa perusti Crowenin vuonna 2019 ja bändi on tähän mennessä julkaissut yhden singlen In Arms syyskuussa 2020. Bändin debyytti-EP julkaistaan 10.12.2021.

Kokoonpano:
Esa Uusimaa – Laulu & kitara
Aki Örni – basso
Teemu Hauta – rummut
Mira Cibulka – laulu
Linkit:

Lähde: Inverse Records

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.