OneFromTheNorth julkaisi uuden albuminsa “Through the Grey Stone to Ravage”

MAINOS:

Kotimainen yhden miehen projekti OneFromTheNorth on julkaissut toisen kokopitkänsä “Through the Grey Stone to Ravage”.

“O.F.T.N. on yhden miehen projekti Hämeenlinnasta, jonka musiikki on sekoitusta metallista sekä elektronisesta musiikista. Yrityksenä on sekoittaa eri genrejä, kuten melodista death metallia, elektronista musiikkia sekä ottaa paikka paikoin palasia mm. Black metallista ja näin yrittää luoda jotain raikasta ja metallia uudella näkökulmalla. 
Albumilla on kuultavissa useamalla kappaleella vieraileva artisti, Tuomas Kuusinen. Tähän syynä on se, että halusin tehdä albumin biisien ehdoilla ja Tuomaksen ääni sopii mielestäni täydellisesti luomaan synkkää tunnelmaa kohtiin, jossa hän vokalisoi. Tuomaksella on vahva tausta kotimaisen metallin saralla, hän on hyvä ystävä ja täten selkeä valinta levyn vierailevaksi artistiksi. 
Albumi on ja musiikki on täysin independent. Biisien teosta, lyriikoista, äänityksestä ja miksauksesta vastaa allekirjoittanut. Taustalla ei siis ole isoja levy-yhtiöitä vaan tätä tehdään rakkaudesta musiikkiin. En kuitenkaan hämääntyisi tästä, sillä mielestäni tämä ei ole autotalliäänite vaan hyvillä soundeilla varustettu Industrial metal -albumi. “
Kuuntele albumi:

Lähde: OneFromTheNorth
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.