Evil Drive julkisti uuden rumpalin: levy tulossa keväällä 2020.

MAINOS:Tiedote 4.11.2019

Evil Drive -yhtyeen uusi rumpali on kotkalainen Antti Tani. Tani on treenannut bändin kanssa jo reilun kuukauden, ja soittaa myös yhtyeen tulevalla albumilla, joka julkaistaan maailmanlaajuisesti keväällä Saksalaisen Reaper Entertainment Europen kautta. Levyn ensimmäinen single/musiikkivideo julkaistaan alkuvuodesta, ja levyn julkaisua seuraa kiertue.

Viktoria Viren:

Antin tulo bändiin nosti homman aivan uudelle tasolle. Antti on kokenut rumpali, joka sai heti bändiin aivan uutta voimaa, ja kappaleiden taso nousi huomattavasti. Evil Drive ei ole ikinä kuulostanut näin tiukalta kuin nyt!

Ville Viren:

Nyt voimme toteuttaa biiseissä monipuolisempia juttuja, ja Antin taidot ja treeni-into on saanut koko bändin syttymään uudelleen. En malta odottaa ensimmäistä keikkaa uuden levyn biiseillä ja meiningillä.

Antti Tani:

Olen otettu, että minut valittiin bändiin. Tästä alkaa varmasti unohtumaton taival. Hienoa musiikkia mahtavien tyyppien kanssa. Tarviiko sanoa enempää? Rock!

Evil Drive on Kotkassa vuonna 2013 perustettu melodista thrash/death metallia soittava bändi, joka on tähän mennessä julkaissut kaksi albumia: ”The Land of the Dead” (2015) sekä ”Ragemaker” (2017).

Bändin kokoonpano vuonna 2019:

Viktoria Viren – laulu
J-P Pusa -kitara
Ville Viren -kitara
Marko Syrjälä -basso
Antti Tani -rummut

Websivu: https://www.evildriveband.com/
Facebook: https://www.facebook.com/evildriveofficial
Instagram: https://www.instagram.com/evildriveband/
Twitter: https://twitter.com/evildriveband

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.