Evil Drive julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Evil Drive
Kuva: Evil Drive

Kotimainen melodista metallia soittava Evil Drive julkaisee 2.4.2021 kolmannen albuminsa ”Demons Within” (Reaper Entertainment Europe).

Nyt kuunneltavissa albumin uusin single ”Demons Within”:

Yhtye kertoo:
We proudly present to you, our third and final single before the albums release. Here is Demons Within! 

Tilaa albumi: www.reapermusic.de/evil-drive-demons


Albumin biisilista:
Breaking The Chains
Demons Within
Rising From The Revenge
We Are One
Too Wild To Live Too Rare To Die
Lord Of Chaos
Bringer Of Darkness
In The End
Ghost Dimension

Viktoria Viren – vocals
J-P Pusa – guitar
Ville Viren – guitar
Antti Tani – drums
Matti Sorsa – bass

EVIL DRIVE online:
Instagram: https://www.instagram.com/evildriveband/
Facebook: https://www.facebook.com/evildriveofficial
Twitter: https://twitter.com/evildriveband

Lähde: Reaper Entertainment Europe
Kuva: Evil Drive


Please enter your comment!
Please enter your name here