Atlas päättää single-trilogiansa: ”Uni”-video nyt ulkona.

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 16.11.2019

Atlas on julkaissut trilogiansa viimeisen osan nimeltään ”Uni”. Kappaleen video on katsottavissa myös Youtubessa, joka sitoo tarinallisesti yhteen aikaisemmin julkaistut ”Veli” ja ”Aika” -kappaleet.

‘Uni’ piirittää kuuntelijan väkivaltaisilla riffeillä ja mekaanisilla perkussioilla, jotka vuorottelevat haikeiden melodioiden ja syvien äänimaisemien kanssa. Kappaleen sanat tutkivat dualismia ihmisen primitiivisten ja modernien aspektien välillä. Musiikkivideo jatkaa 2019 julkaistujen ‘Veli’ ja ‘Aika’ kappaleiden tarinaa sitoen kappaleet yhteen introspektiivisellä kuvituksellaan joka vahvistaa kaksijakoista teemaa. Kaikki trilogian videot ovat jatkoa 2018 julkaistun ’Pareidolia’-kappaleen tarinalle. Kuten kaikki Atlaksen videot, myös ‘’Uni’’ on kirjoituksesta ja kuvaamisesta aina editointiin ja efekteihin asti bändin omaa käsialaa. ‘Uni’ on kolmas ja viimeinen osa Atlaksen 2019 tuottamasta trilogiasta, joka julkaistaan maailmanlaajuisesti yhteistyössä Saksalaisen Long Branch Records levy-yhtiön kanssa.

Tuomas Kurikka/Atlas:

Tämä on yksi raskaimmista, mutta samalla myös ’’popeimmista’’ biiseistä mitä olemme tehneet, ja onnistuimme säilyttämään biisissä tiiviin jännitteen ja vaaran tunteen koko matkan ajan. Biisin kirjoitus ja videon tekeminen olivat mahtavia kokemuksia, ja mielestämme ‘’Uni’’ on täydellinen tapa päättää tämä trilogia.

Ensimmäinen osa ”Veli” ilmestyi elokuussa. ja toinen osa ”Aika” syyskuussa.

Mixed, mastered and re-amped by Buster Odeholm of Impact Studios
Recorded by Tuomas Kurikka
Edited by Rami Nykänen/Illusia Productions
Video directed filmed, edited & VFX by Patrik Nuorteva and Tuomas Kurikka

Atlas on viiden hengen northcore yhtye Nokialta. Yhtyeen musiikki on yhdistelmä raskaita riffejä, tarttuvia melodioita ja maalaavia äänimaisemia, jotka vetää inspiraationsa pohjoisen kylmästä pimeydestä. Atlaksen julkaisuihin kuuluvat 2016 EP ”Northern Lights”, 2018 singlet ”Birthright” ja ”The Catalyst” sekä 2018 täyspitkä albumi nimeltään ”Primitive”. Yhtye on luonut pysyvän jalansijan myös Euroopassa kiertäen yhdessä Monumentsin, Miss May I:n, VOLAn, Kadinjan, Adeptin, Eskimo Callboyn, One Morning Leftin ja We Butter The Bread with Butterin kanssa. Atlaksen ”Primitive” -debyyttialbumi kipusi kotimaan levylistalle sijalle 6.

Jäsenistö:
Patrik Nuorteva – Laulu
Leevi Luoto – Laulu & Basso
Tuomas Kurikka – Kitara
Aleksi Viinikka – Kitara
Aku Karjalainen – Rummut

Linkit:
FB: http://www.facebook.com/atlasfin/
TWITTER: http://twitter.com/Atlas_band_fin
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/atlasfin/
YOUTUBE: http://bit.ly/2p6rt6H
SPOTIFY: http://spoti.fi/2us8HeA
ITUNES: http://apple.co/2HswnS1
GOOGLE PLAY: http://bit.ly/2FwI8dV

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän