Atlas julkaisi uuden singlen ”Veli” videoineen

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 11.8.2019

Kotimaan corelupaus Atlas julkaisi uuden singlen videoineen nimeltään ”Veli”. Uusi single aloittaa 2019 aikana julkaistavan eeppisen trilogian.

”Veli” yhdistelee elementtejä deathcoresta, Nu-metallista ja perinteisestä suomalaisesta musiikista luoden raivokkaan ja dynaamisen metalcore-kappaleen. Biisin jyräävät riffit, hypnotisoivat rytmit ja aavemainen joiku pohjustavat raakaa laulusuoritusta, joka tulkitsee ihmisen ja luonnon tuskaista suhdetta. ”Veli” julkaistaan maailmanlaajuisesti saksalaisen Long Branch Records levy-yhtiön toimesta. ”Veli” on ensimmäinen osa Atlaksen 2019 julkaistavasta trilogiasta. Niin biisit kuin videot kytkeytyvät yhteen ja jatkavat 2018 julkaistun ”Pareidolian” aloittamaa tarinaa. Seuraavan kerran yhtye on nähtävissä syyskuun lopussa Euroblast-festivaaleilla Saksassa.

Atlas on viiden hengen northcore yhtye Nokialta. Yhtyeen musiikki on yhdistelmä raskaita riffejä, tarttuvia melodioita ja maalaavia äänimaisemia, jotka vetää inspiraationsa pohjoisen kylmästä pimeydestä. Atlaksen julkaisuihin kuuluvat 2016 EP ”Northern Lights”, 2018 singlet ”Birthright” ja ”The Catalyst” sekä 2018 täyspitkä albumi nimeltään ”Primitive”. Yhtye on luonut pysyvän jalansijan myös Euroopassa kiertäen yhdessä Monumentsin, Miss May I:n, VOLAn, Kadinjan, Adeptin, Eskimo Callboyn, One Morning Leftin ja We Butter The Bread with Butterin kanssa. Atlaksen ”Primitive” -debyyttialbumi kipusi kotimaan levylistalle sijalle 6.

Jäsenistö:
Patrik Nuorteva – Laulu
Leevi Luoto – Laulu & Basso
Tuomas Kurikka – Kitara
Aleksi Viinikka – Kitara
Aku Karjalainen – Rummut

Linkit:
FB: http://www.facebook.com/atlasfin/
TWITTER: http://twitter.com/Atlas_band_fin
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/atlasfin/
YOUTUBE: http://bit.ly/2p6rt6H
SPOTIFY: http://spoti.fi/2us8HeA
ITUNES: http://apple.co/2HswnS1
GOOGLE PLAY: http://bit.ly/2FwI8dV

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän