AC/DC julkaisi uuden musiikkivideon ”Shot In The Dark” -singlestä

Kuva: David Mallet/Josh Gheuse

AC/DC on julkaissut uuden David Malletin ohjaaman musiikkivideon paluusinglestään ”Shot In The Dark”.

Yhtye julkaisee uuden levyn ”Power Up” marraskuussa 2020 ja on tehnyt paluun edellisen studiolevyn kokoonpanollaan, johon kitaristi Angus Youngin lisäksi kuuluvat kuulo-ongelmien vuoksi edelliseltä maailmankiertueelta sivuun joutunut vokalisti Brian Johnson, jo eläköitymisestään kertaalleen ilmoittanut basisti Cliff Williams, samoin paluun riveihin tekevä rumpali Phil Rudd sekä vuonna 2017 menehtynyttä kitaristi Malcolm Youngia jo usean vuoden paikannut Stevie Young.

Brendan O’Brienin tuottama ”Power Up” ilmestyy 13.11.2020 ja on ennakkotilattavissa linkistä. Levy on omistettu Malcolmin muistolle ja musiikissa kuullaan runsaasti kitaristin viimeiseksi jääneelle vuoden 2008 ”Black Ice” -levylle säveltämiä sointuja sekä riffejä.

”Power Up” -albumi julkaistaan kaikissa striimauspalveluissa sekä luonnollisesti useassa eri formaatissa fyysisenä. Albumista tulee saataville tavallinen sekä deluxe CD, sekä rajoitetun painoksen Power Up CD box, jonka kyljessä olevaan AC/DC-logoon syttyvät valot nappia painamalla, ja joka soittaa lyhyen pätkän ”Shot In The Dark” -singleä sisäänrakennetuista kaiuttimestaan. Levyn vinyyliversio on pakattu gatefold-kansiin ja prässätty 180g vinyylille.

AC/DC on yksi maailman kaikkien aikojen suurimmista ja tunnetuimmista rockyhtyeistä ja sen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonaa kappaletta. Vuonna 1980 julkaistu klassikkolevy ”Back In Black” on maailman eniten myynyt yhtyeen tekemä albumi yli 50 miljoonan kappaleen myynnillään. AC/DC on esiintynyt Suomessa lukuisia kertoja. Yhtyeen edellinen keikka Suomessa oli Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa ”Rock or Bust” -maailmankiertueella vuonna 2015.

1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

Lähde: Sony
Kuva: David Mallet/Josh Cheuse

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here