Yngwie Malmsteenin uusi albumi ”World on Fire” julkaistaan kesäkuussa.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva

yngie marshall

Legendaarinen ruotsalaiskitaravirtuoosi Yngwie Malmsteen on julkaisemassa uutta albumiaan nimeltä ”World On Fire” kesäkuun 1.päivänä. Julkaisijana toimii King Records.
Yngwie on kertonut albumin tekoprosessin kestäneen pari vuotta. Albumia hra. Malmsteen kommentoi Seymor Duncanille seuraavasti:

It’s a Malmsteen record. But I would say it’s a little different. First of all, I do all the lead vocals on it. Any time I did lead vocals in the past, I was singing blues stuff. This time I decided to do lead vocals in my style of songwriting, so it’s different in that way. It’s a very hard-hitting album and some parts are very advanced, very complicated. But it’s a broad record. It’s definitely a must-listen-to!”

Albumin kannen on suunnitellut suomalainen mainostoimisto Bandmill. Pete Alander Bandmillista on monelle tuttu mies myös Metalliluolan takana. Hänen käsialaansa on monien Yngwien kansien lisäksi Metalliluolan grafiikka. Pete kommentoi kansikuvaa ja suunnittelua:

Levyn kansitaiteessa lähdettiin liikkeelle tälläkin kertaa tutulla tuli ja liekki-konventiolla. Halusin kuitenkin mukaan hieman synkkyyttä ja siksi kansi ja bookletin grafiikka on aika tummansävytteinen. Tein samalla idealla ja tyylillä lukuisia kansivaihtoehtoja, joista tämä valittiin. Fyysisen kopion bookletissa on nähtävillä myös muita vaihtoehtoja. Vaikka projektissa mentiin paljolti asiakkaan ehdoilla, niin Malmsteenin poppoon kanssa on kiva työskennellä. Ynkkä on hyvä jätkä.

Albumin biisilistan voit katsoa alta:
01. World On Fire
02. Sorcery
03. Abandon
04. Top Down, Foot Down
05. Lost In The Machine
06. Largo – EBM
07. No Rest For The Wicked
08. Soldier
09. Duf 1220
10. Abandon (Slight Return)
11. Nacht Musik
yngwie malmsteen world on fiore

Yngwie J. Malmsteen – Kitarat, vokaalit, basso, koskettimet, sello,sitar
Nick Marinovic – Koskettimet
Mark Ellis – Rummut

Yngwien kuva: Marshall

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here