Wanted! Toimittajaksi Metalliluolaan…

MAINOS:Metalliluola etsii toimitukseen uutta voimaa. Tarjoamme paikan nopeasti kasvavassa metallimediassa, jossa pääset tarkastelemaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Palkkaa tällä alalla vain harva pääsee nauttimaan, joten korvauksena saat uutta musiikkia, mahdollisuuden päästä keikoille / festareille ja tietenkin Metalliluolan vaatekerran.

Hakusessa on siis henkilö joka panostaa määrän sijasta laatuun.  Saat myös arvokasta kokemusta ja tärkeän musteleiman CV:seen. Toimialueesi olisi pääasiassa levyarvostelut, mutta omasta innostuksesta riippuen myös raportit sekä haastattelut.

Laita viestiä metalliluola@metalliluola.fi ja liitteeksi joku kirjoittamasi juttu esim. levyarvostelu tai keikka-arvio.

ps. Tässä vielä kuvitteellinen kuva mitä työ parhaimmillaan voisi olla.Todellisuus on kumminkin toinen…  🙂

luola

 

 

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-