W.A.S.P.- esiaste Circus Circus-yhtyeen keikka Los Angelesista 1980 katsottavissa

MAINOS:


W.A.S.P.:in esiasteen myös bootleg dvd:llä ilmestynyt Circus Circus keikkataltiointi Los Angelesista vuodelta 1980 on nyt katsottavissa aiempaa paremmalla laadulla ja pidempänä versiona. Blackie Lawless perusti yhtyeen vuonna 1979 edellisen bändinsä Sisterin raunioille. Mukana oli ensimmäisillä W.A.S.P.-levyillä soittanut kitaristi Randy Piper ja lisäksi Jimi Image sekä basisti Joey Palemo. Myöhemmin W.A.S.P.:in debyyttilevyllä soittanut rumpali Tony Richards liittyi mukaan. Las Vegasilainen Circus Circus-hotelli nosti metelin yhtyeen nimestä, jonka jälkeen bändi hajosi. Lawless liittyi Sisterissä vaikuttaneen Nikki Sixxin kokoonpano Londoniin ja pian tämän jälkeen perusti yhdessä Piperin, Richardsin ja kitaristi Chris Holmesin kanssa legendaarisen W.A.S.P.:in.

Circus Circus esitti setissään mm. varhaisia versioita tulevista W.A.S.P.-kappaleista ”L.O.V.E. Machine” sekä ”Doctor Rockter”.

Katso 35 minuutin keikkavideo alta:

Setti:

L.O.V.E. Me
Doctor Rocktor
Star Dancer
Mr. Cool
Hard Bargain
1980’s Ladies
Ten On The Wall

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.