Koti Blogi

Haemme kahta toimittajaa Metalliluolaan!

Kuva: Raisa Krogerus

Metalliluola etsii toimitukseen uutta voimaa. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Saat leiman ansioluetteloosi ja pääset osaksi loistavaa tiimiä.

Haussa on henkilöitä, jotka seuraavat aktiivisesti metallimaailman tapahtumia ja osaavat katsoa kokonaisuuksia siten, että uutiset ja raportointi syntyvät luontevasti ja taustoiltaan oikein. Olet kiinnostunut raskaamman musiikin ilmiöistä ja kulttuurista.

Työtehtäväsi räätälöityvät seuraavista asioista:

  • Uutisten ja tiedotteiden raportointi Metalliluola.fi-sivustolle ja sosiaalisen median kanaviimme.
  • Levy- ja demoarvioiden kirjoittaminen.
  • Haastattelujen ja keikka-arvioiden tekeminen (kirjoittamalla tai halutessasi videona).
  • Halutessasi syväluotaavampien artikkelien kirjoittaminen.

Eduksi katsotaan mielenkiinto ja osaaminen videotuotannossa. Äidinkielen erikoisosaaminen ei ole tarpeen, mutta perusteet olisi hyvä hallita. Englanninkielen hallinta katsotaan myös eduksi.

Koulutamme toimittajat omiin räätälöityihin tehtäviinsä.

Teet työtäsi oman ajan puitteissa yhdessä muun toimituksen kanssa. Työstä ei ole tarjolla rahallista korvausta. Sen sijaan toimittajana toimiminen voi mahdollistaa pääsyn esimerkiksi keikoille, festivaaleille ja muihin tapahtumiin. Arvioosi tulleet fyysiset levyt jäävät myös sinun omistukseesi. Emme aseta sinulle tiukkoja deadlineja tai muuta tehokkuusmittareita, mutta toivomme aktiivista ja tuloksellista otetta työhösi.

Haemme siis henkilöitä, jotka osaavat panostaa laadukkaaseen sisältöön ja omaavat hyvän huumorintajun. Toivomme toimittajiltamme myös kehittävää otetta ja asennetta toiminnassamme. Mielenkiinto ja aito rakkaus metallimusiikkiin ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Iällä, asuinpaikalla tai genrerakkaudella ei ole merkitystä, mutta luonteella ja asenteella on. Jos olet seurannut Metalliluolaa, niin tiedät kyllä heti, oletko oikea henkilö hakeutumaan mukaan toimitukseemme.

Hakemus ja lisätietoja osoitteeseen: metalliluola@metalliluola.fi
Laita otsikoksi “Toimittajahaku 2020”

Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi, taustoistasi ja musiikkimaustasi omalla tyylilläsi. Miksi meidän pitäisi valita juuri sinut uutistoimittajaksi?

Huom. Haku päättyy  27.5.2020

Metalliluola logo

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin viiden vuoden aikana toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaammaan musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

*

Kuva: Raisa Krogerus

Juttua muokattu 13.5.2020 klo 18.25: Lisätty infoa palkkauksesta

Scorpions – Unbreakable (2004)

Alun perin Hannoverista kotoisin oleva saksalaisen hard rockin ylpeys Scorpions palasi juurilleen 20 vuotta sitten julkaistun “Unbreakablen” myötä. Bändin edellinen, viisi vuotta aiemmin ilmestynyt “Eye II Eye” oli yllätys popimmalla ilmaisulla, joka aiheutti bändin faneissa vastareaktion. Tästä viisastuneena Scorpions päätti viidennentoista studiolevynsä kunniaksi karistaa popittelun ja palata siihen minkä se osasi parhaiten, eli tarttuvien hard rock -biisien pariin. Miten tässä sitten onnistuttiin? Otetaan selvää.

“Unbreakable” meni minulta ilmestymisensä aikaan täysin ohi, joten tartuin levyyn käytännössä kuin kokonaan uuteen Scorpions-albumiin. Alku on vakuuttava, sillä avauskolmikko “New Generation“, “Love ’Em Or Leave ’Em” sekä “Deep And Dark” on selkeästi suunnattu niille Skorppari-faneille, jotka ihastuivat yhtyeen rokkaavampaan linjaan 1980-luvulla.

Bordeline” yllättää raskaalla groovellaan, jonka jälkeen “Blood Too Hot” iskee jälleen tallan pohjaan energisellä rokkauksellaan ja sen jatkoksi mitä olisi Scorpions-levy ilman balladia? No ei juuri mitään ja “Maybe I Maybe You” vastaa tähän kysymykseen poikkeuksellisella tavalla. Pianoballadina käynnistyvä biisi muuttuu loppusuoralla yllättävän rankaksi riffittelyksi, jonka seassa vokalisti Klaus Meine pitää tunnelman herkkänä. En vakuutu kappaleesta, sillä sävellys on loppuriffeistään huolimatta imelää kamaa.

Pari rokkaria “Someday Is Now” ja “My City My Town” menevät ohitse mukiinmenevinä esityksinä, kunnes vuorossa on toinen balladi “Through My Eyes“, joka on selkeästi se paras hituri tässä yhteydessä.

Can You Feel It” sekä “This Time” vievät levyn takaisin rokkilinjalle, kunnes vuorossa on jälleen balladi, eli “She Said“, joka varmasti uppoaa Skorppari-virsien ystäviin. Omaan makuuni tämä herkistely on jälleen liian imelää kamaa. Loppuun on säästetty selkeästi rouheamman kuuloiseksi miksattu “Remember The Good Times“, joka iskee komeasti ja toimii mainiona päätöksenä levylle.

“Unbreakable” on asiallinen rock-levy ja toimi juuri siinä mihin se oli aikoinaan tarkoitettu, eli kasvojenpesuna popin pariin tehdyn harha-askeleen jälkeen. Läpi kiekon Rudolf Schenkerin riffit toimivat, kuin olisi yhä vuosi 1985, Matthias Jabsin soolot ovat hienoa kuultavaa ja Meine laulaa tuttuun tyyliinsä erinomaisesti.

Kaikki on periaatteessa kunnossa ja vaikka materiaali on kauttaaltaan tasokasta, albumilta puuttuu se terävin tappokärki, eli ne pari totaalista murhabiisiä, jotka nostaisivat kokonaisuuden parhaaseen Scorpions-kastiin. Nyt jäädään vain ihan kiva -tasolle.

7/10

Ilkka Järvenpää

1. New Generation
2. Love ‘Em Or Leave ‘Em
3. Deep And Dark
4. Borderline
5. Blood Too Hot
6. Maybe I Maybe You
7. Someday Is Now
8. My City My Town
9. Through My Eyes
10. Can You Feel It
11. This Time
12. She Said
13. Remember The Good Times

 

Kotimaiselta Crimson Sunilta uusi single “The Mark Stays On”

Kuva: Hannu Juutilainen

Tiedote 3.5.2024

Kymenlaaksolainen Crimson Sun on metallibändi, joka on onnistunut pääsemään sekä kriitikoiden että fanien suosioon – yhtyeen kaksi edellistä albumia keräsivät ylistäviä arvioita, ja kappaleiden striimimäärät mitataan jo miljoonissa. Kokoonpanon kolmas pitkäsoitto ilmestyy syksyllä, ja siltä on kuultu kevään aikana jo singlet Sailing Home sekä Neon Lights. Nyt julkaistaan kolmas singlelohkaisu The Mark Stays On.

“Kolmas single syksyllä julkaistavalta albumilta seuraa meille tunnusomaista suoraviivaista tyyliä, joka on tuttu aiemmista kappaleista, kuten The Beast Within ja Feed The Fire. Biisi menee suoraan asiaan ja tuo jatkumoa meidän musiikilliselle linjallemme vieden meitä samalla jälleen askeleen eteenpäin.”

Biisin lyriikoissa korostetaan sitä, että meillä kaikilla on omat näkökulmamme ja kokemuksemme, ja aina pitäisi yrittää ymmärtää toisia.

“Sanoitukset käsittelevät yksilön kohtaamia haasteita ja väärinymmärryksiä yhteisössä. Ne kertovat tarinaa henkilöstä, joka kokee olevansa epäoikeudenmukaisesti arvosteltu ilman syytä.”

KOTISIVUT | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Crimson Sun on:

Sini Seppälä – laulu
Joni Junnila – kitara
Jukka Jauhiainen – basso
Antti Rantavuo – rummut
Miikka Hujanen – koskettimet

Lähde: Ginger Vine Management & PR

Mänttään uusi paikallisfestivaali MäViFest

Tiedote 3.5.2024

Tulevana kesänä Mä oon Mänttästä -viikon huipentaa uusi kaksipäiväinen paikallisfestivaali MäViFest, joka juhlitaan Mäntän Jääareenan parkkipaikalla 26.-27.heinäkuuta rockin ja popin merkeissä.

Festivaalin ensimmäisenä päivänä rokataan, kun pääesiintyjäksi nousee Raskasta Iskelmää -kollektiivi, joka esittää huippusolistien kera raskaita sovituksia kaikkien tuntemista iskelmäklassikoista. Lisäksi perjantaina lavalla nähdään lahtelainen huumoriorkesteri Turo’s Hevi Gee, Lappeenrannasta kotoisin oleva suomirock-yhtye Aston Kalmari sekä tamperelainen, kovassa nosteessa oleva rock-yhtye Lulua.

Lauantaina takuuvarmat bileet MäViFestissä varmistaa suurta suosiota nauttiva Teflon Brothers. Ennen illan pääesiintyjää juhlakansaa tanssittavat Jukka Poika sekä Lord Est.

Loput esiintyjät ja ohjelma julkistetaan toukokuun aikana.

Perjantai 26.7.

Raskasta Iskelmää
Turo’s Hevi Gee
Aston Kalmari
Lulua

Lauantai 27.7.

Teflon Brothers
Jukka Poika
Lord Est
+ muita

Tapahtuman portit avataan kumpanakin päivänä klo 17.00. Tapahtuma on K-18 ja sinne on esteetön pääsy.

Liput nyt myynnissä: www.lippu.fi/artist/maevifest/maevifest-3644706/
Early Bird -liput: 1 päivän liput 29,90 € / 2 päivän liput 39,90 €
Lippujen hinnat 10.5. alkaen: 1 päivän lippu 34,90 € / 2 päivän lippu 49,90 €

MäViFestin järjestää Tuhti Events Oy.

Lähde: Pink Moon MGMT & PR

Casey Sabol, Noora Louhimo, Antti Hyyrynen ja Ida Elina laittoivat Nälkämaan laulun uusiksi – Kainuu juhlii 150-vuotista Ilmari Kiantoa metallilla

Tiedote 3.5.2024

Ilmari Kiannon syntymästä tulee kuluneeksi ensi viikon tiistaina 7. toukokuuta 150 vuotta, ja Kainuun alueelta saadaan todellinen jymy-yllätys, kun Ilmari Kiannon sanoittamasta Nälkämaan laulusta julkaistiin tänään metalliversio. Kappaleella ovat mukana Battle Beast -yhtyeen laulaja Noora Louhimo, Stam1nan Antti Hyyrynen, Periphery-bändistä tuttu amerikkalainen Casey Sabol sekä kanteleen pop-maailmaan tuonut Ida Elina. Biisi on tuotettu yhteistyössä Sotkamon ja Suomussalmen kuntien sekä Kainuun liiton kanssa, joka mahdollisti ainutlaatuisen projektin.

Sovituksesta ja tuotannosta vastaavat maan jättihittien takaa löytyvä tuottaja Jukka Backlund sekä Sabol, joka myös laulaa biisissä suomeksi. Samainen Nashvillessa asuva kaksikko oli mukana kuratoimassa Sotkamon kansainvälistä biisileiriä, joka teki heihin ainutlaatuisuudessaan lähtemättömän vaikutuksen.

“Sinfoninen metalliversio Nälkämaan laulusta idoitiin yhdessä Tuomas ´Gary´ Keskisen kanssa jo pari vuotta sitten, mutta biisileirin innostava tunnelma sai kappaleen lentoon. Ja olemme erityisen iloisia, että Suomen eturivin muusikot lähtivät mukaan tähän ainutlaatuisen projektiin nostamaan Kainuun maakuntalaulun uudelle tasolle. Kainuun maakuntalauluhan on jo ennen tätä ollut Suomen maakuntalauluista se kaikkein tunnetuin”, Sotkamon kulttuurituottaja Marko Karvonen kertoo tyytyväisenä.

Nälkämaan lauluun on julkaistu myös musiikkivideo, jossa olivat mukana kaikki Kainuun kunnat.

”Nälkämaan laulu on syvällä kainuulaisten sydämessä ja sielussa, sitä lauletaan sanoin, sitä hyräillään ja sen sanoja siteerataan monissa tilanteissa. Nyt tehty Nälkämaan laulun metalliversio tuo maakuntalaulun toisen musiikkigenren ulottuvuuksiin, tuo sille varmasti samalla lisää kuulijoita ympäri maailman ja ansaittua arvostusta sekä huomiota. Hyvin tehty sävellys ja sanoitus kestävät varioinnin, kun sitä on tekemässä musiikkimaailman suuret osaajat – kunnioituksella ja suurella intohimolla”, Sotkamon sivistysjohtaja Merja Ojalammi lisää.

Tänä vuonna biisileirin rinnalle saadaan lokakuun 3.–6. päivä järjestettävä sanoittajaleiri. Tätä leiriä tehdään yhdessä Suomussalmen kunnan kanssa ja sanoittajaleiri rantautuu tulevaisuudessa myös muihin Kainuun kuntiin. Ilmoittautuminen biisi- ja sanoittajaleireille on auki juhannukseen saakka osoitteessa: tapahtumat@sotkamo.fi.

“Biisileiri on merkittävä kansainvälinen vuosittainen kulttuuritapahtuma Sotkamossa. Se yhdistää eri kansallisuuksia maailman yhteisen kielen, musiikin, pariin. Sen myötä maailma tulee meille kylään ja me tarjoamme sille hyvät ja inspiroivat puitteet. Osaajat muualta ja meiltä tekevät yhdessä, opettavat ja oppivat. Ja mikä parasta: syntyy musiikkia kuten Nälkämaan metalliversio”, Ojalammi sanoo.

 

 

Balance Breachiltä uusi metalcoresingle “Million Miles Away”

Kuva: Raisa Krogerus

Tiedote 3.5.2024

Balance Breach on tehnyt nimeään toden teolla tutuksi niin kotimaisella metallikentällä kuin myös ulkomailla. Viime kesänä menestyksekkään Abyzmal-levyn Out of Line -levy-yhtiön kautta julkaissut mikkeliläinen metalcore-yhtye on kiertänyt kevään mittaan kotimaata ja Eurooppaa, ja rundi huipentuu lauantaina 4.5. yhtyeen uran suurimpaan omaan keikkaan Mikkelissä. Tulevalla keikalla kuullaan myös tänään julkaistava kappale Million Miles Away, joka on toinen singlelohkaisu tulevalta albumilta helmikuisen Maniacsin jälkeen.

“Million Miles Away oli bändillemme inspiroiva haaste, sillä tarinan sekä biisin yleisen tunnelatauksen välittäminen kokonaisuutena oli äärimmäisen tärkeää. Laajensimme saundipalettiamme herkempään ja välillä jopa pop-vaikutteiseenkin suuntaan, koska koimme kokonaisuuden vaativan näitä uusia kiehtovia elementtejä. Kappale muotoutui valtavan ja tunteikkaan kertosäkeen ympärille, emmekä malta odottaa kuulevamme faniemme laulavan sitä pakatuilla venueilla!” Balance Breachin kitaristi Terho Korhonen toteaa.

Lyriikoiltaan kappale kuvailee parisuhteen päättymistä ja eroa, ja singlen tyylikäs musiikkivideo pukee tarinan elokuvamaiseen muotoon.

”Biisin tarinassa parisuhde on tullut pisteeseen, jossa yhdessä eteenpäin jatkaminen on muodostunut mahdottomaksi ja eroaminen on väistämätöntä. Teksti kuvaa taustoja ja matkaa siitä, kuinka tilanteeseen on päädytty. Ajan saatossa muodostuneet solmut ja lukot olisi pitänyt avata ennen umpikujaan päätymistä ja nyt kertoja on väistämättömän edessä, haaveillen jo uudesta elämästä toisaalla, miljoonan mailin päässä kaikesta entisestä”, yhtyeen laulaja Aleksi Paasonen kuvailee ja jatkaa:

“Musiikkivideon haluttiin tukevan ja tehostavan biisin riipivää ja samaistuttavaa eroteemaa. Projektista tuli Balance Breachin tähänastisen uran kunnianhimoisin musiikkivideotuotanto kuvauksien kestäessä kolmen päivän ajan ja toteutuen kaikkiaan viidessä eri lokaatiossa. Bändin lisäksi musiikkivideolla esiintyy näyttelijä Ella Tepponen, jonka panoksesta teos nousi aivan uudelle tasolle. Musiikkivideo tehtiin edellisen videon tapaan Vin Valentinon kanssa, jonka visiot ja järkkymätön ammattitaito mahdollistivat videon upean lopputuloksen.”

Tulevat keikat:

4.5.2024 – Kulttuuritalo Tempo, Mikkeli w/ Stoned Statues

Balance Breach on:

Terho Korhonen – kitara
Saku Heimonen – kitara
Joni Härkönen – basso
Antti Halonen – rummut
Aleksi Paasonen – laulu

FACEBOOK | INSTAGRAM | WWW

Lähde: Ginger Vine Management & PR

TVOFista tutun Andrea Brosion yhtye White Cloud Fire julkaisi uuden singlen “Tell Me”

Tiedote 3.5.2024

TVOFista tutun Andrea Brosion bändi White Cloud Fire julkaisi uuden singlen “Tell Me” 3.5.2024.

“Joskus, vaikka yrittäisit kuinka, et voi auttaa toista…ja sen asian kanssa täytyy vain pystyä elämään” kertoo Andrea Brosio voimaballadin aiheesta kysyttäessä. “Silloin täytyy lähteä, ihan oman hyvinvoinnin vuoksi…niin vaikeaa kuin se voi ollakin”

Andrea Brosio on tullut tunnetuksi TVOFin finalistina vuodelta 2017, jolloin hän kisasi Michael Monroen tiimissä ja tuli upealla lauluäänellään ja tulkinnoillaan kolmanneksi. Hänen on julkaissut bändinsä White Cloud Firen kanssa musiikkia jo useamman vuoden, liikkuen uudemmilla biiseillä koko ajan raskaampaan suuntaan.

https://www.facebook.com/whitecloudfire

Lähde: MaMageri

Sysi & Savi kohottaa uudella singlellään tequilamaljoja meksikolaisen aavikon tunnelmissa

Promokuva: Visa Niemelä

Tiedote 3.5.2024

Tequilamaljat kohoavat ja kaktuksen piikit purevat miellyttävästi Sysi & Saven upouudella singlellä Skorpionin käytävä. Meksikolaisen aavikon tunnelmissa liikkuva biisi kajauttaa kuulijan korviin niin kalmaa ja kukoistusta kuin kaunaa ja kauneuttakin. Yhtyeelle tunnusomaisesti kappaleen lyriikat polveilevat kauhun ja kaihon epätasapainoisessa maailmassa.

”Päädyttiin jälleen manalan porteille hoipertelemaan. Tällä kertaa perikadon boleron tahdissa”, bändin laulaja-kitaristi Temes Tuominen kertoo virnistellen.

Kaihoisien kitaroiden soidessa matka hornan syövereihin käy läpi polttavan aavikon, jossa korppikotkat kaartelevat ilmassa ja käärmeet vaanivat varomatonta. Siintääkö polun päässä pelastus – vai löytyykö sombreron alta pääkallo?

Kansi: Jari Lauren

Skorpionin käytävä avaa tien kohti Sysi & Saven kakkosalbumia, jota bändi parhaillaanvalmistelee. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa Zombijive vuonna 2019 ja on sen lisäksi saattanut maailmaan yhden EP:n sekä useita singlejä.

Skorpionin käytävä Spotifyssa ja Apple Musicissa.

Sysi & Savi:
Saku Anttila – Rummut, taustalaulu
Jaylon Ojala – Kitara, taustalaulu
Temes Tuominen – Kitara, laulu
Toni Tyyri – Basso, taustalaulu

Lähde: Presshopper

 

Lahti Metal BBQ järjestetään 13.07.2024

Tiedote 3.5.2024

Lahden Sopenkorvessa Lahdessa soi jälleen raskaampi musiikki kesällä 2024 heinäkuussa 13.7 ja grillit on kuumina. Unohtamatta myöskään Lahden legendaarisessa Torvessa järjestettäviä etkoja ja jatkoja jotka ovat myös osa tapahtumaa 12.7. & 13.7.

Tapahtuma on tunnettu aidosta underground-tunnelmasta, monipuolisesta
artistikattauksesta ja on K18 tapahtuma.

Alueella on anniskelualue, jossa tarjoillaan virkistäviä juomia, mutta halutessasi voit myös tuoda omat eväät mukanasi. Tärkeintä on, että voit nauttia rauhassa metallimusiikista ja viettää railakkaan päivän samanhenkisessä seurassa. Alueelta löytyy myös grillausmahdollisuus, myyntikojuja sekä merchandise-piste. Muutakin aktiviteettia on luvassa päivän mittaan toivottaen ihmiset mukaan nauttimaan päivästä.

Tapahtuman “Sika säkissä” “Pigbag” liput ovat vielä toistaiseksi myynnissä.

https://events.liveto.io/events/lahti-metal-bbq-2024

Somen uumenissa päätapahtumaan on julkaistu:

Barathrum
Sacrilegious Impalement
Plaguebreeder
Goat Burner
Progeny of Sun
Northern Genocide
Disguised Malignance
King Satan
Halysis
Traumateatteri

LAHTI METAL BBQ 2024 13.07.2024
29.99€
Sopenkorvenkatu 8 , 15800 LAHTI

Aikataulut tarkentuvat kesää kohti.
PreNight & AfterNight julkistetaan pian.

PRENIGHT Ravintola Torvi 12.07.2024
15€
Loviisankatu 8, 15100 Lahti

AFTERNIGHT Ravintola Torvi 13.07.2024
15€
Loviisankatu 8, 15100 Lahti

Linkit:

https://teurastamolahti.net/
https://www.facebook.com/LAHTIMETALBBQ
https://events.liveto.io/events/lahti-metal-bbq-2024

Lähde: Lahti Metal BBQ

 

Grain of Pain julkaisee albuminsa 31. toukokuuta, nimibiisi nyt ulkona – Timo Solosen tukena Swallow the Sunin ja Norjan Grammy-palkittu miehistö

Kuva: Jaakko Manninen

Tiedote 3.5.2024

Timo Solosen ideasta studiokokoonpanoksi kasvanut tummanpuhuva Grain of Pain julkaisee tänään tulevan albumin nimikkoraidan singlenä. “The Moon Lights the Way” -kappale esittelee tulevan studiolevyn teemoja kauniine melodioineen ja jyrkkine tummine soundeineen. Singlellä – kuten koko albumilla – Solosen tukena on hieno soittajakaarti, johon lukeutuvat Swallow the Sun -yhtyeestäkin tutut kitaristi Juho Räihä ja rumpali Juuso Raatikainen, Norjassa Grammylla palkittu basisti-vokalisti Lars Eikind sekä laulunsa levylle lainannut Sini Pajunen. Lisäksi levyllä kuullaan taustalaulajana Taka Elieliä, jonka murinat viimeistelevät bändin synkät sävelet.

“Tämä kappale syntyi helposti oikeastaan yhdellä istumalla. Suurin ongelma lähinnä mulla on saada tekstejä tehtyä mutta tähän tuli yllättävän helposti mielestäni tunnelmaltaan varsin sopivat sanat. Larsin vokaalit ovat käsittämättömän hienot ja Juhon soolo on juuri oikeanlainen kipaleeseen. Elielin taustamurinat toimivat hemmetin hienosti ja tuovat kivasti synkkyyttä esille. Hän keksi myös pari sopivaa linea lisää”, Timo Solonen kertoo.

Upeasti kauniit melodiat sekä doomin ja deathin elementit yhdistelevä “The Moon Lights the Way” -julkaisu höystetään tänään Droniconin tekemällä videolla, jonka voit katsoa nyt alta.

“The Moon Lights the Way kertoo siitä, miten yrität tavoitella jotain lupaavaa. Tai yrität saada menneisyydestäsi jotain takaisin, mutta luvassa on vain takaisku, jolloin kaikenlaiset tunteet vyöryvät mieleen. Haluan kuitenkin antaa kuulijalle tilaa kokea biisin juuri sellaisena kuin he kuulevat sen oman elämänkokemuksensa läpi”, Solonen jatkaa.

1. The Moon Lights The Way
Kansitaide: Gogo Melone

Tulevan albumin julkaisee saksalainen Noble Demon Records.

https://www.facebook.com/GrainOfPainMetal
https://www.instagram.com/grainofpain.band/
https://www.youtube.com/@GrainofPain_Band


Kuva: Jaakko Manninen
Lähde: Ginger Vine Management & PR

Janne Suhosen uudella singlellä palataan 1970-luvun liikuntatuntien tunnelmaan, kun Cooperin testiä juostiin vastentahtoisesti farkut jalassa

Kansi: Laiska Lajunen

Tiedote 3.5.2024

Janne Suhosen uudella singlellä palataan 1970-luvun liikuntatuntien tunnelmaan, kun Cooperin testiä juostiin vastentahtoisesti farkut jalassa. 1970-luvulla Cooper oli monien huulilla, oli Lee, testi ja Alice. Elettiin Virenin ja Olympialaisten huumaa, “Citius, altius, fortius” julisti urheiluopettaja useasti tunnin aluksi, kun pojista yritettiin tehdä uusia suuria sankareita. Mutta aina oli joku vastarannan kiiski, joka sai opettajan näkemään punaista, juostessaan Cooperin testin farkuissa ja farkkutakissa, heille Alice oli se ainut oikea Cooper.

 

Joensuulaismuusikko Janne Suhonen tunnetaan aiemmista yhtyeistään SilmienvaihtajatKosmonautsMana ManaHaamurakastaja ja Murheenlaakso.

Bändi:

  • Janne Suhonen. Laulu ja kitara
  • Heikki Marttila: Kitara ja laulu
  • Pertti Feller: Kitara ja laulu
  • Lade Laakkonen: Basso
  • Kämy Kämäräinen: Rummut

https://www.facebook.com/Jannejaskasuhonen

Lähde: Inverse

 

 

Mainos

Viimeisimmät uutiset

Nightwish julkaisee uuden albuminsa “Yesterwynde” 20. syyskuuta

Tiedote 30.4.2024 Nightwish julkisti hiljattain uusineensa levytyssopimuksen saksalaisen Nuclear Blastin kanssa ja viimeistelevänsä seuraavaa albumiaan. Tänään yhtye paljasti tulevan albuminsa nimeksi ”Yesterwynde” ja se ilmestyy 20. syyskuuta....

Liity joukkoon!

21,666FanitTykkää
2,794SeuraajatSeuraa
177SeuraajatSeuraa

TOP 5 - Luetuimmat jutut: