Koti Blogi

Haemme kahta toimittajaa Metalliluolaan!

Kuva: Raisa Krogerus

Metalliluola etsii toimitukseen uutta voimaa. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Saat leiman ansioluetteloosi ja pääset osaksi loistavaa tiimiä.

Haussa on henkilöitä, jotka seuraavat aktiivisesti metallimaailman tapahtumia ja osaavat katsoa kokonaisuuksia siten, että uutiset ja raportointi syntyvät luontevasti ja taustoiltaan oikein. Olet kiinnostunut raskaamman musiikin ilmiöistä ja kulttuurista.

Työtehtäväsi räätälöityvät seuraavista asioista:

  • Uutisten ja tiedotteiden raportointi Metalliluola.fi-sivustolle ja sosiaalisen median kanaviimme.
  • Levy- ja demoarvioiden kirjoittaminen.
  • Haastattelujen ja keikka-arvioiden tekeminen (kirjoittamalla tai halutessasi videona).
  • Halutessasi syväluotaavampien artikkelien kirjoittaminen.

Eduksi katsotaan mielenkiinto ja osaaminen videotuotannossa. Äidinkielen erikoisosaaminen ei ole tarpeen, mutta perusteet olisi hyvä hallita. Englanninkielen hallinta katsotaan myös eduksi.

Koulutamme toimittajat omiin räätälöityihin tehtäviinsä.

Teet työtäsi oman ajan puitteissa yhdessä muun toimituksen kanssa. Työstä ei ole tarjolla rahallista korvausta. Sen sijaan toimittajana toimiminen voi mahdollistaa pääsyn esimerkiksi keikoille, festivaaleille ja muihin tapahtumiin. Arvioosi tulleet fyysiset levyt jäävät myös sinun omistukseesi. Emme aseta sinulle tiukkoja deadlineja tai muuta tehokkuusmittareita, mutta toivomme aktiivista ja tuloksellista otetta työhösi.

Haemme siis henkilöitä, jotka osaavat panostaa laadukkaaseen sisältöön ja omaavat hyvän huumorintajun. Toivomme toimittajiltamme myös kehittävää otetta ja asennetta toiminnassamme. Mielenkiinto ja aito rakkaus metallimusiikkiin ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Iällä, asuinpaikalla tai genrerakkaudella ei ole merkitystä, mutta luonteella ja asenteella on. Jos olet seurannut Metalliluolaa, niin tiedät kyllä heti, oletko oikea henkilö hakeutumaan mukaan toimitukseemme.

Hakemus ja lisätietoja osoitteeseen: metalliluola@metalliluola.fi
Laita otsikoksi “Toimittajahaku 2020”

Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi, taustoistasi ja musiikkimaustasi omalla tyylilläsi. Miksi meidän pitäisi valita juuri sinut uutistoimittajaksi?

Huom. Haku päättyy  27.5.2020

Metalliluola logo

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin viiden vuoden aikana toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaammaan musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

*

Kuva: Raisa Krogerus

Juttua muokattu 13.5.2020 klo 18.25: Lisätty infoa palkkauksesta

Kotimainen Lowhill julkaisi uuden singlen “Liquid Gray”

Tiedote 3.7.2024

Oulusta ponnistava metalcore yhtye Lowhill julkaisi uuden singlensä “LIQUID GRAY” 19.7.2024. Kappale tarjoilee yhtyeeltä harvemmin kuultua hardcore soundia, unohtamatta kuitenkaan bändin ominaista melankoliaa ja raskaita välisoittoja.

Bändi ja biisi tullaan kuulemaan Oulussa heinäkuun lopulla järjestettävällä Qstock -festivaalilla, jossa Lowhill esiintyy festareiden päätöspäivänä Oulu2026 -lavalla osana Euroopan kulttuuripääkaupunki 2026 hanketta.

Kuuntele biisi alta:

Kokoonpano:

Vocals – Teemu Väntti
Kitara – Jaakko Kangasniemi
Kitara – Henri Salmi
Basso – Sami Väntti
Rummut – Sami Körkkö

 

Linkit:
Lähde: Lowhill

I, Cursed julkaisi “Death Holograms” -EP:n ja tiedottaa samalla uudesta kokoonpanosta

Kuva: Rasmus Forssell

Tiedote 19.7.2024

Vihaisen raivokasta death metalia ja grindcorea yhdistelevä I, Cursed on alunperin muun muassa AtlasesMarto ja Oceanwake -bändeistä tuttujen Eero Haulan ja Ville-Veikko Laaksosen brutaali yhtye. Uuden “Death Holograms” -EP:n myötä yhtye ilmoittaa, että Marton kitaristi Nico Brander ja Atlasesin ja Marton rumpali Arttu Leppänen ovat nyt yhtyeen vakituisia jäseniä. Kyseiset herrat ovat entuudestaan tuttuja I, Cursedin live-kokoonpanosta.

Kuuntele EP musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/icursed-death

17.7.2024 julkaistun “Death Holograms” -EP:n ovat tuottaneet I, Cursed ja Soft Neon Audiovisualin Jerkka Perälä, jonka kädenjälki kuuluu ja näkyy “Death Holograms” -EP:n miksauksessa, masteroinnissa, kansitaiteessa ja lyriikkavideiossa. “Death Holograms” -EP:n julkaisusta vastaavat yhteistyössä suomalaiset levy-yhtiöt Inverse Records ja Meara Music, joka on myös Ulvilassa toimiva agentuuri ja tapahtumatuottaja.

“Death Holograms” CD-tilaukset: https://www.levykauppax.fi/single/i_cursed/death_holograms/#955930

01. A Gathering Of Immense
02. Blades
03. Death Holograms
04. Dystopian Structure
05. Sorrower
06. Merge Into A Caustic Revocation
07. Vermin
EP:n kansi: Jerkka Perälä

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva I, Cursed on vihaista ja raivokasta death metalia ja grindcorea yhdistelevä, muun muassa Atlaksesta, Martosta ja Oceanwakesta tuttujen Ville-Veikko Laaksosen ja Eero Haulan brutaali bändi. I, Cursedin musiikki on sekoitus jotain vanhaa ja tuttua, ruotsalaisen grindin HM-2-soundia, sekä hieman modernimpaa ja murskaavampaa tuotantoa. Heinäkuussa 2024 yhtyeen kokoonpanoa täydentävät Martosta tuttu kitaristi Nico Brander sekä Atlasesta ja Martosta tuttu rumpali Arttu Leppänen.

Tulevat keikat:
20.7. Nirvana, Turku
24.8. Maanalainen, Tampere
27.9. Nirvana, Turku
28.9. Haukka Music Bar, Kotka
1.11. Bar Loose, Helsinki
29.11. Bar 15 Basement, Seinäjoki

Kokoonpano:
Eero Haula – laulu (Oceanwake)
Ville-Veikko Laaksonen – basso & kitara (Atlases, Marto)
Nico Brander – kitara (Blood Service, Marto)
Arttu Leppänen – rummut (Atlases, Marto)

https://www.facebook.com/I.Cursed.Grind 
https://www.instagram.com/i.cursed.grind 
https://icursed.bandcamp.com 


Kuva: Rasmus Forssell
Lähde: Inverse Music Group

Melodista death -ja folk metallia yhdistelevä Warfarer julkaisee odotetun debyyttialbuminsa – Ensimmäinen single ja musiikkivideo “Heir Uncrowned” nyt kuultavissa

Kuva: Tanja Varvio, editointi: Kalle Puutio

Tiedote 19.7.2024

Warfarer julkaisi singlen “Heir Uncrowned”, joka avaa samalla heidän tulevan konseptialbuminsa “A Tale Beyond the Pale”. Albumi julkaistaan digitaalisesti sekä cd-versiona 15.11.2024 Inverse Recordsin kautta. Katso “Heir Uncrowned” musiikkivideo alta:

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/warfarer-heir

Heir Uncrowned kertoo tarinan albumin päähenkilöstä, joka kasvaa yhdessä veljensä kanssa ja uskoo olevansa oikeutettu johtamaan heimoaan, mutta menetettyään suosionsa päätyy lopulta kateuden ajamana surmaamaan päälliköksi nousseen veljensä. Tämä mahtipontinen kappale on lähtölaukaus tarinalle, joka avautuu vähitellen läpi albumin.

“Halusimme välittää kuulijalle kaikki ne raa’at, alastomat tunteet ja pyrkimykset, jotka johtavat päähenkilön matkalle ylväydestä perikatoon. Olemme aina nauttineet tarinoista, ja siksi halusimme luoda videon, joka kuvittaisi kappaleen tapahtumat sellaisina kuin ne näimme sielumme silmin.”

 

1. Heir Uncrowned
Singlen kansi: Sofia Sinivuori

Oulussa vuonna 2013 perustettu Warfarer kertoo ikiroutaisia tarinoita pienten ihmisten suurista taisteluista myyttien keskellä vauhdikkaan, sinfonisesti maustetun melodisen kuolonmetallin keinoin. Musiikin melodiat ja brutaali energia tarttuvat kuin flunssa ja purevat kuin pohjoisen raaka pakkanen, mutta lyyrinen puoli paljastaa kuuntelijalleen tragedian monet, veriset ja lohduttomat kasvot.

Vuonna 2017 julkaistun EP:n jälkeen bändi on muuttanut ilmaisuaan nopeampaan ja energisempään suuntaan 2018 ja 2020 julkaistujen singlejen myötä. Vuonna 2024 julkaistava konseptialbumi “A Tale Beyond the Pale” kertoo bändin oman tulkinnan suomalaisesta velisurmaajan tarusta ja vie kuuntelijan matkalle veljeskateuden ja juonittelun pyörteisiin, sekä ryöstöretkille vieraisiin maihin ja taisteluihin revontulten alla.

“A Tale Beyond the Pale” CD-ennakkomyynti: https://inverse-records.myshopify.com/products/warfarer-a-tale-beyond-the-pale-cd-pre-order

01. Heir Uncrowned
02. As the Portents Foretold
03 Brotherslayer
04 Bereaver
05. Betrayer
06. In the Gravelight
07. March Through the Endless Snow
08. The Gates to Realms Beyond
Albumin kansi: Sofia Sinivuori

Kokoonpano:
Kalle Puutio – laulu & rytmikitara
Seppo Kolehmainen – soolokitarat
Klaus Telenius – basso
Tuomas Rahikainen – koskettimet
Julius Lehtonen – rummut

https://www.warfarer.fi 
https://linktr.ee/warfarer 
https://www.instagram.com/warfarerband 
https://www.facebook.com/warfarerband 
https://www.youtube.com/@warfarerband 
https://warfarer.bandcamp.com 
https://www.unomas.fi/fi/tuoteryhma/1564086


Kuva: Tanja Varvio, editointi: Kalle Puutio
Lähde: Inverse Music Group

Marilyn Manson – Portrait Of An American Family (1994)

Shokeeraavan teollisuusmetallin ikoni Marilyn Manson julkaisi debyyttialbuminsa ”Portrait Of An American Family” 30 vuotta sitten. Kesällä 1994 Nine Inch Nails -keulamies Trent Reznor Nothing -levymerkeillään ratsasti aallonharjalla, johon metalli vaihtoehtosuuntauksineen oli vahvasti kallistunut. Suojatikseen Mansonin ottanut Reznor ymmärsi takoa tätä rautaa oikealla hetkellä ja otti nousevan bändin lämmittelijäksi useilla näiden vuosien kiertueilla.

Viisi vuotta tasaisesti suosiota kasvattanut Manson yhtyeineen levytti debyyttinsä nimellä ”The Manson Family Album” ensin Miamissa, mutta oli tyytymätön soundiin ja lopputulokseen. Albumi tuotettiin ja miksattiin uudelleen Mansonin ja Reznorin toimesta Los Angelesissa. Suurin osa kappaleista oli tuttuja jo livekonserteista, ja vuosien soitto oli hionut sovitukset kohdalleen.

”Portrait Of An American Family” aiheutti jo ennen julkaisua kohua kansitaiteensa vuoksi ja kohua toivat myös väkivaltaiset viitaukset Charlesin Mansoniin. Osa albumista taltioitiin talossa, jossa Manson oli murhannut Sharon Taten vuonna 1969, rakennus purettiin pian tämän jälkeen. Charles Manson on äänessä levyllä haastatteluiden muodossa ja useissa kohdissa kuullaan erilaisia viittauksia elokuviin, sarjamurhaajiin, TV-evankelistoihin sekä muihin kulttuurisiin yhteiskuntaa polarisoineisiin ilmiöihin.

Nykypäivänä tällaiselle lähinnä naurettaisiin tai koko albumi olisi hyllytetty jo demovaiheessa. Lähellä se myös vuonna 1994 oli, mutta lopulta pienillä sensuroinneilla tuote laskettiin markkinoille ja kaaos oli valmis. Bändi oli täydellisesti mukana ajassaan ja Marilyn Mansonin ilmiö nousi huipulle ennätysajassa. Tämä ei kantanut enää uudelle vuosituhannelle ja vaikka musiikillisesti Manson on yhä julkaissut ajoittain laadukasta materiaalia, ei suurta yleisöä vatsan viiltelyt ole enää pariin vuosikymmeneen kiinnostaneet.

Shokeeraamaan kaikilla teoillaan pyrkineen rokkarin liekki paloi loppuun nopeasti ja shokin väistyessä 2000-luvun puolella Mansonin musiikista oli jäljellä enää savuavat rauniot. Edellisen vuosikymmenen aikana hänen yhtyeensä oli kuitenkin teollisen metallin saralla parasta mitä tällä paljon parjatulla musiikinsaralla oli tarjota.

Bändi löysi todellisen uomansa vuoden 1996 ”Antichrist Superstar” -klassikolla, jossa laulajaa säestivät sarjamurhaajien nimiä kantaneet Ramirez, Gacy ja Fish. ”Portrait Of An American Family” on jo omassa sarjassaan laadukas esisoitto, vaikka jää useassa kohtaa raakileeksi.

Rummut ohjelmoitiin muovisella tyylillä ja osa äänimaailmasta ei ole kestänyt aikaa erityisen hyvin. Tästä huolimatta useista kappaleista kuulee selkeästi Mansonin tuolloin yleisöön purreen tyylin, jonka vangiksi artisti monella tavoin jäi. Hitit ”Lunchbox” ja ”Get Your Gunn” muistetaan edelleen, mutta oma mieltymys kohdistuu lopun kohua herättäneeseen ”My Monkey” sekä ”Snake Eyes And Sissies” -kappaleisiin. Viimeksi mainittu on eräänlainen prototyyppi Marilyn Manson -anthemista.

Keulamies on tällä levyllä nimetty oudosti vain Mr. Mansoniksi ja puheosuudet sekä erilaiset samplet lähinnä sotkevat kuunteluelämystä. Arvostettu Rolling Stone -lehti kutsui ”Portrait Of An American Familya” yhdeksi heavy metal -historian parhaimmista teoksista, vaikka tosiasiassa perinteisen metallin kanssa tällä musiikilla ei ollut mitään yhteistä. Vajaassa kymmenessä vuodessa kiekko myi kultalevyn verran Amerikassa. Se on yhä kiehtova tilannekatsaus 1990-luvun puolivälin aikakaudesta, vaikka selvästi parempaa oli Marilyn Mansonin leiristä tulevilla täyspitkillä luvassa.

7½/10

Ville Krannila

1.Prelude (The Family Trip)
2.Cake And Sodomy
3.Lunchbox
4.Organ Grinder
5.Cyclops
6.Dope Hat
7.Get Your Gunn
8.Wrapped In Plastic
9.Dogma
10.Sweet Tooth
11.Snake Eyes And Sissies
12.My Monkey
13.Misery Machine

Suomalainen black metal -yhtye Malasorte julkaisi ensimmäisen singlen “Slaying The Messengers” tulevalta debyyttialbumilta Apex Sovereignty

Kuva: JTR

Tiedote 18.7.2024

Helsinkiläinen yhden miehen black metal -yhtye Malasorte julkaisee debyyttialbuminsa “Apex Sovereignty” 11. lokakuuta 2024 Inverse Recordsin kautta. Ensimmäinen virallinen single “Slaying The Messengers” on nyt kuultavissa kaikissa keskeisissä suoratoistopalveluissa.

https://push.fm/fl/malasorte-slaying

Malasorten Jal’zoroth kommentoi singleä:
“Valtakunnassa, jossa kaaos vallitsee ja armo on unohdettu käsite, tuhon armoton marssi jatkuu taukoamattomana. Kaaoksen pimeän syleilyn omaksuneesta tappajasta tulee ikuisen yön airut, joka tappaa sanansaattajia armottomalla kiihkolla pimeyden ja turmion kosmisessa tanssissa.”

 

1. Slaying The Messengers
Singlen kansi: JTR

Jal’zoroth takoi Malasorte -yhtyeen mustan metallin liekkeihin Helsingin pakkasessa vuonna 2024. Yhden miehen tuhoajajoukkona Malasorte päästää valloilleen yhtä raa’an kuin lumoavan äänimaiseman. Armottomilla riffeillä, jyrisevillä rummuilla ja myrkkyä tihkuvalla laululla Malasorte komentaa pimeyttä hillittömällä raivolla. Varjoista esiin astuva Malasorte on voima, jonka kanssa on varauduttava, joka muuttaa vastoinkäymiset aaltomuodoksi ja kiroukset katarsikseksi.

01. The Rift Is Now Open
02. Cerebral Pandemonium
03. Across The Frozen Tundra
04. Into The Killing Fields
05. Behind Closed Doors
06. Constellation Of The Wolf
07. Inscribed In Blood, Bound By Will
08. Slaying The Messengers
09. The Devil’s Pact At Roanoke
10. Apex Sovereignty
11. Crowned In Astral Majesty
Kansitaide: JTR

Ennakotilaa albumi: https://inverse-records.myshopify.com/products/malasorte-apex-sovereignty-cd-pre-order

Kokoonpano:
Jal’zoroth – laulu & kaikki soittimet

https://www.facebook.com/Malasorteblackmetal
https://malasorte.bandcamp.com/album/apex-sovereignty


Kuva: JTR
Lähde: Inverse Music Group

Ylöjärveltä tuleva Y julkaisi debyyttisinglen ja videon “Luola”

Kuva: Y

Tiedote 20.6.2024

Ylöjärveltä tuleva Y julkaisi debyyttisinglen ja videon “Luola”. Y on “yhden miehen “bändi”, joka tarjoilee raskasta ja raakaa melua kovalla DIY asenteella.

Y syntyi puoli vahingossa ajatuksesta että ois mahtava reenailla aina kun huvittaa, mutta tietenkään se ei ole mahdollista ja vaatii aina jonkin verran järjestelyä. Vai vaatiiko sittenkään?

Tämä juttu tarjoaa itselle täysin uudenlaista haastetta, koska joutuu todella miettimään miten saa tuotua sen haluamansa vision ulos niin että se on toteutettavissa myös livenä.
Pystyn ohjailemaan tempoa ja jännitettä tehokkaasti tässä ja se on tarkotus olla osa tätä juttua. Samoin myös se etten lähde korjailemaan mitään iskuja tai vastaavia jälkikäteen. 
Se on mitä on ja sitä kautta tän tekeminen on todella vapauttavaa. 
Meininkihän on aika raakaa heavy louhimista jossain sludgen maailmassa ja tietyissä määrin  se tulee olemaan pohjustana tässä tulevaisuudessakin. Kuitenkin pyrin uudistamaankin ajan kanssa tätä ja haastamaan itseä sillä. 
Ensimmäinen ep ilmestyy tämän vuoden loppupuolella ja toinen musiikkivideo julkaistaan 

syksyllä. Kannattaa käydä seuraileen sosiaalisenmedian sivustoja niin näkee mitä luvassa.”

Linkit: https://linktr.ee/y.noise

Lähde: Y

Category 7 on julkaissut uuden singlen “Mousetrap”

Kuva: Rob Shotwell

Category 7 on julkaissut uuden singlen “Mousetrap”. Superyhtyeen kokoonpanoon kuuluvat John Bush (Armored Saint, Anthrax), Mike Orlando (Adrenaline Mob, Sonic Universe, Noturnall), Phil Demmel (Machine Head, Kerry King, Vio-Lence), Jack Gibson (Exodus) ja Jason Bittner (Shadows Fall, Overkill). Kappale on peräisin yhtyeen omaa nimeä kantavalta debyyttialbumilta, joka julkaistaan 26. heinäkuuta Metal Blade Recordsin kautta.

Yhtyeen kappaleet sisältävät thrash-rumpuja, NWOBHM-vaikutteisia rytmejä, punk-metalliasennetta ja kaksinkertaisia kitarariffejä, jotka lopulta luovat eklektisen musiikillisen taustan John Bushin välittömästi tunnistettavalle laululle.

Yhtye on jo saanut ehkä kunnioittavimman tunnustuksen Metallican James Hetfieldiltä, joka lisäsi bändin viimeisen singlen, “Exhausted”, Metallican virallisen podcastin, The Metallica Report, soittolistalle.

“Kyse on suurista säkeistä ja suurista kappaleista, ja siinä on monia elementtejä, joita olemme tutkineet muissa bändeissämme,” toteaa kitaristi ja pääasiallinen lauluntekijä Mike Orlando.

“Mielestäni tämän bändin soundi johtuu todella siitä oudosta yhteydestä, joka meillä kaikilla on,” lisää Bittner. “Olemme tunteneet toisemme vuosia ystävinä ja kollegoina. Olemme kaikki kunnioittaneet toisiamme ja tienneet, että jonain päivänä meidän olisi tehtävä yhteistyötä. Sen toteutuminen on kestänyt melkein kaksi vuosikymmentä, mutta kun se tapahtui, meitä ei voinut pysäyttää.”

Bush kommentoi: “Tämän kappaleen musiikki tuntui minusta salaperäiseltä seikkailulta. Inspiroiduin Kolmesta muskettisoturista, jossa poliisitaktiikkaa käytettiin pidättämään henkilö, joka meni aiemmin pidätetyn henkilön asunnolle. Koko juttu tuntuu mustavalkoiselta elokuvalta, jossa on kohtauksia ansasta, kuulustelusta ja korruptoituneesta vanginvartijasta. Vaikka se tuntuu vanhalta, se tuntuu myös soveltuvan siihen, mitä tapahtuu nykyaikaisessa oikeusjärjestelmässämme. Kierros kierrokselta me menemme.”

CATEGORY 7:
John Bush – vocals
Phil Demmel – guitar
Mike Orlando – guitar
Jack Gibson – bass
Jason Bittner – drums

https://category7official.com
https://www.facebook.com/category7band
https://www.instagram.com/category7band

Lähde: Metal Blade Records

Rockfestari Naamojen liput on myyty jälleen loppuun

Tiedote 8.7.2024

Rockfestari Naamojen liput on myyty jälleen loppuun. Tällä kertaa lippujen myyntiin meni tämän verran aikaa. Joskus mennyt vähemmän. Sellastapa elämä joskus on. Festivaalipäällikkö Foto Järvinen tuumi syitä tähän eriskummallisuuteen toukokuussa Ylen haastattelussa.

Naamat ry on ilmoittanut laittavansa aiemmin lupailemansa Vesipuisto Doomisto -hankkeen jäihin ”taloudellisiin ja tuotannollisiin syihin” vedoten.

”Önnönnöö ja lorem ipsum laitat vaan siihen!” kommentoi aihetta festivaalipäällikkö Foto Järvinen päällään lempitoogansa. Tämän jälkeen Järvisen nähtiin juoksevan metsään, eikä miestä ole sen koommin tavoitettu kommentoimaan tai nähty ylipäätään.

Tänä vuonna Naamojen Riihilavalle nousevat Viimeiset, Ville Ahonen, Von Pearl, Lala Salama, Arppa, Club Old Farts, Ite Eerola, Elsi Sloan, Modem, good boys ja Malla DJ Live. Näiden lisäksi Sideshowssa on monenlaista tapahtumaa mm. DJ Arttu Seppäsen Jytää ja iskelmää. Lisätietoa tapahtumasta löytyy meidän verkkosivuilta, Instagramista ja Facebookista.

Rockfestari Naamat järjestetään 26.-28.7.2024 Muuramessa Tuomiston tilalla.

Naamat Muuramessa 26.-28.7.2024!

 

https://www.facebook.com/RockfestariNaamat/

 

Lähde: Naamat

Mors Subita -coverkisan pääpalkintona esiintyminen bändin kanssa

Kuva: Raisa Krogerus

Tiedote 10.7.2024

“Toteuta oma versiosi meidän biisistä ja voit päästä esiintymään keikalle!”

Mors Subita on vuonna 2000 perustettu oululaislähtöinen melodista death metalia soittava bändi, joka on julkaissut uransa aikana viisi studioalbumia. Viimeisin, “Origin of Fire”, julkaistiin lokakuussa 2023 ja sekä levy että sitä seurannut kiertue on ollut menestyksekäs ja otettu innostuneesti kuuntelijoiden keskuudessa vastaan. Loppuvuonna 2024 bändi kiertää Suomea ahkerasti, keikat julkaistaan pian!

Nyt yhtye on julkaissut kilpailun, jossa versioimalla mitä tahansa heidän biisiään voi voittaa mahdollisuuden päästä esittämään tämä kyseinen kappale keikalla yhdessä bändin kanssa!

“Halusimme kokeilla jotakin tällaista uutta ja osallistaa meidän faneja, jotka on muutenkin erittäin innokkaita ja aktiivisia! Tähän asti heidän spontaanisti toteuttamat cover-versiot on olleet upeita kunnianosoituksia, joita erittäin mielellään näkee. On upeaa, että meidän musiikki ja tekeminen inspiroi tällaiseen. Haluttiin myös tarjota voittajalle jotain, mitä ei ole koskaan ollut mahdollista aikaisemmin tehdä ja voittaja nähtäneen tämän vuoden puolella lavalla meidän kanssa”, kommentoi bändi.

Aikaa osallistua on 12.8.2024 asti. Versiointityyli ja -tapa, instrumentti/laulu/performanssi/luova ratkaisu on täysin vapaasti valittavissa.

Videot ladataan julkisena joko Youtubeen tai Instagramiin.

Tarkemmat ohjeet löytyvät sosiaalisen median kanavista:

https://www.facebook.com/morssubitaofficial

https://www.instagram.com/p/C87EYntCegb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Seuraavan kerran Mors Subita esiintyy:

Pe 12.7.2024 Metallivuori, Turku

La 3.8.2024 Saarihelvetti, Tampere

Syksyn useat kotimaan paikkakunnat sisältävä rundi julkaistaan pian. Seuraamalla yhtyeen sosiaalisen median kanavia saat tiedon ensimmäisenä.

Mors Subita on:

  • Mika Lammassaari: kitara ja sävellys
  • Eemeli Bodde: laulu
  • Mika “June” Junttila: basso
  • Ville Miinala: rummut
  • Juho Näppä: kitara

Lähde: Mors Subita

Nobodyn uusi single “Stronger Than Dead” on kuvaelma hulluudesta ja murhasta jotka tapahtuivat vuosikymmeniä sitten

Promokuva: Mikke Strandberg

Tiedote 12.7.2024

Suomalainen yhden miehen dark folk -yhtye Nobody julkaisee uuden EP:n Neurotic Age 15. elokuuta 2024 Inverse Recordsin kautta. Ensimmäinen ja ainoa single Stronger Than Dead on julkaistu.

Singlen kansi: Don Artvaara

Kappaleesta kuvattiin myös musiikkivideo ja se on nähtävissä/kuunneltavissa täällä: https://push.fm/fl/nobody-stronger

Tuomas Kauppinen kommentoi singleä:
“Stronger than dead on kuvaelma hulluudesta ja murhasta jotka tapahtuivat vuosikymmeniä sitten, mutta jotka silti resonoivat vihaisen nuorison kanssa, joka on kyllästynyt status quo:hon, sekä kyvykkyydestä jota sosiopaattiset narsistit osoittavat hallitakseen tällaisia ihmisiä, voidakseen siten saavuttaa murhanhimoiset päämääränsä.” 

Neurotic Age EP:n on miksannut Jaakko Luomanen (ex-Lähiöbotox)

Nobody – Neurotic Age (EP 2024)
Biisilista:
01. Stronger Than Dead
02. Bullies
03. Dwarves of Bremen
04. Godslayer
EP:n kansi: Don Artvaara

 

Kokoonpano: Tuomas Kauppinen – laulu, kitara, basso, rummut

Linkit:

https://nobodymetal.bandcamp.com

https://www.facebook.com/nobodymetal 

https://www.instagram.com/nobodyofficial666 

https://spoti.fi/2OP9MFY

Lähde: Inverse

 

Mainos

Viimeisimmät:

Melodista death -ja folk metallia yhdistelevä Warfarer julkaisee odotetun debyyttialbuminsa –...

Tiedote 19.7.2024 Warfarer julkaisi singlen "Heir Uncrowned", joka avaa samalla heidän tulevan konseptialbuminsa "A Tale Beyond the Pale". Albumi julkaistaan digitaalisesti sekä cd-versiona 15.11.2024 Inverse...

Seuraa

21,666FanitTykkää
2,794SeuraajatSeuraa
177SeuraajatSeuraa
0TilaajatTilaa