Uutistoimittajaksi Metalliluolaan!

toimittaja copy

Metalliluolan toiminnan edelleen kasvaessa etsimme joukkoomme uutistoimittajaa.

Metalliluola etsii toimitukseen uutta voimaa uutisten raportointiin. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Palkkaa emme pysty maksamaan, mutta saat sitäkin tärkeämmän leiman ansioluetteloosi ja pääset osaksi loistavaa tiimiä.

Haussa on henkilö, joka seuraa aktiivisesti metallimaailman tapahtumia ja osaa katsoa kokonaisuuksia siten, että uutiset syntyvät luontevasti ja taustoiltaan oikein. Äidinkielen erikoisosaaminen ei ole tarpeen, mutta perusteet olisi hyvä hallita. Mitään aika- yms. velvoitteita ei ole, vaan hommia tehdään oman ajan puitteissa yhdessä muun toimituksen kanssa. Kun raskaampi musiikki on lähellä sydäntäsi, halutessasi pääset myös tekemään levy- sekä demoarvioita oman ajankäyttösi mukaan.

Haemme siis henkilöä, joka osaa panostaa laadukkaaseen sisältöön ja omaa hyvän huumorintajun. Mielenkiinto ja aito rakkaus metallimusiikkiin ovat ne tärkeimmät ominaisuudet. Iällä ja asuinpaikalla ei ole merkitystä, mutta luonteellasi ja asenteellasi on. Myös aikaisempi kokemus Star Trek-tason WordPress-nörtteilystä katsotaan eduksesi. Jos olet seurannut Metalliluolaa, niin tiedät kyllä heti oletko oikea henkilö hakeutumaan mukaan toimitukseemme.

Jätä hakemus osoitteeseen: metalliluola@metalliluola.fi

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja musiikkimaustasi omalla tyylilläsi. Miksi meidän pitäisi valita juuri sinut uutistoimittajaksi!?

Metalliluola logo

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin kahden vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaammaan musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

kuva: Pete Alander (c)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here