Uuden levyn julkaissut Hevisaurus opettaa lapsia bändisoiton saloihin

Tiedote 25.10.2019

”Bändikouluun!” -albumilla vierailee liuta huippumuusikoita Suomesta ja maailmalta.

”Bändikouluun!” on Hevisauruksen kymmenen vuotta sitten alkaneen menestyksekkään uran kahdeksas studioalbumi. Albumin julkaisua on pohjustettu viidellä opetusvideolla, joilla jokainen Hevisaurus-yhtyeen jäsen opettaa lapsia oman instrumenttinsa hallintaan.

Kuuntele levy täältä. Hevisauruksen Bändikouluun viedot saa katseluun linkistä.

Hevisauruksen tuottaja Nino Laurenne kertoo:

Olemme huomanneet, että nykypäivänä lapset eivät ajaudu perinteisten bändisoittimien pariin samalla lailla kuin meidän lapsuudessamme. Hevisauruksen bändikoululla halusimme kantaa oman kortemme kekoon asian parantamiseksi. Toivotaan, että joku saisi videoistamme kipinän soittoharrastuksen aloittamiseksi.

Bändikouluun! -albumilta löytyy myös Hevisauruksen uran sadas levytetty kappale ”100”, jolle Hevisaurus sai mukaan kaikki laulaja- ja soittajaystävänsä metallimaailman huipulta. Oman taidonnäytteensä kappaleella antavat muun muassa Noora Louhimo (Battle Beast), Daniel Freyberg (Children of Bodom), Marco Hietala (Nightwish), Kiko Loureiro (Megadeth), Teemu Mäntysaari (Wintersun, Smackbound), Timo Kotipelto, Jens Johansson & Matias Kupiainen (Stratovarius) sekä Anton Kabanen (Beast In Black).

Tämä biisi kiteyttää Hevisauruksen koko kymmenen vuotta kestäneen matkan siitä ekasta riffistä, joka syntyi aikoinaan ja kasvoi lopulta elämää suurempiin mittoihin. Oli hengästyttävä kokemus saada tämä valmiiksi, ja ehdottomasti isoin kiitos kuuluu kaikille fiittaajille, jotka osallistuivat omalla panoksellaan kappaleen valmistusprosessiin. Kovaa porukkaa….Räyh.

Hevisaurus nähdään loppuvuodesta myös Suomen Suurin Lastenfestari -kiertueella yhdessä ystäviensä Kikattavan Kakkiaisen ja Ti-Ti Nallen kanssa. Kiertue sisältää seitsemän paikkakuntaa eri puolilla Suomea ja se starttaa 30. marraskuuta Turun Logomosta, jonka jälkeen kiertue suuntaa Poriin, Kempeleelle, Espooseen, Jyväskylään, Kuopioon ja Tampereelle.

SUOMEN SUURIN LASTENFESTIVAALI
LA 30.11.2019 Turku, Logomo
SU 01.12.2019 Pori, Urheilutalo
LA 07.12.2019 Kempele, Zemppi Areena
LA 14.12.2019 Espoo, Metro Areena
SU 15.12.2019 Jyväskylä, Paviljonki
LA 21.12.2019 Kuopio, Musiikkikeskus
SU 22.12.2019 Tampere, Tampere-talo

Liput 29 € (sis palvelupalkkio).
Perhelippu 95 € / 4 henk. (sis palvelupalkkio)
Isommille perheille: Perhelippu: 95 € /4 henk + 23,75 seuraavat perheeseen kuuluvat (sis palvelupalkkio)

Lisätietoja osoitteesta: www.suomensuurinlastenfestivaali.com

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 ”Jurahevin kuninkaat” –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

”Bändikouluun!”-albumin kansi ja biisilista:

1. Bändikouluun!
2. Poro soitti taikarumpua
3. Pianon kannen
4. Monster-auto
5. He-Sa-Mu-Ko-Mi-Ri-POM!
6. Ukko ja kookosbanjo
7. Bäng Bäng!
8. Ystävyys on ikuista
9. Roinavuoren Rotta
10. 100

www.instagram.com/suomensuurinlastenfestivaali
www.facebook.com/Hevisaurus
www.instagram.com/hevisaurusofficial

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän