Uriah Heep ja The Zombies kiertueellaan Helsinkiin, Seinäjoelle ja Ouluun!

Tiedote 2.3.2018

Rockmusiikin eittämättömiin jättiläisiin lukeutuva Uriah Heep saapuu kolmen konsertin kiertueelle maahamme loppuvuonna. Mukana kiertueella on myös toinen brittilegenda, The Zombies. Nämä kaksi yhtyettä nähdään Helsingin Kulttuuritalossa 29. marraskuuta, Seinäjoki Areenassa 30.11. ja Oulun Areenassa 1. joulukuuta.

Uriah Heep jatkaa vahvaa menoaan vuosi vuoden jälkeen väsymättömänä. Yhtye viimeistelee parhaillaan uusinta levyään, ”Living the Dream”, joka on jo kokoonpanon 25. studioalbumi.

Uriah Heepin perustaja, kitaristi Mick Box toteaa:

Olemme ylpeitä historiastamme, mutta samaan aikaan on tärkeää tuottaa myös uutta materiaalia. Kaikki musiikkimme on aina kuitenkin totuttua Heep-tyyliä. Meillä on yhä vuosien jälkeen sama intohimo ja energia kaikkeen mitä teemme.

Uriah Heep perustettiin vuonna 1969, ja sen tunnetuimpia kappaleita ovat ”Gypsy”, ”Easy Livin’”, ”July Morning”, ”Look At Yourself”, ”Stealin” ja ”Lady in Black”. Yhtyeen levyjä on myyty yli 45 miljoonaa kappaletta.

The Zombies perustettiin 1950- ja 1960-lukujen vaihteessa johtohahmoinaan Rod Argent ja Colin Blunstone. Yhtye valloitti USA:n ja Britannin listat hiteillään ”She’s Not There”, ”Tell Her No” ja ”Time of the Season”.

Vuonna 2017 neljä vielä elossa olevaa alkuperäisjäsentä (Colin Blunstone, Rod Argent, Chris White ja Hugh Grundy) yhdistivät voimansa Pohjois-Amerikan kiertueelle. Nyt The Zombies saapuu myös tänne Suomeen kaikkien ihailijoidensa iloksi Colin Blunstonen ja Rod Argentin johtamina mukanaan kitaristi Tom Toomey, basisti Jim Rodford ja rumpali Steve Rodford.

Uriah Heep ja The Zombies Helsingin Kulttuuritalossa 29. marraskuuta kello 19.00 sekä Seinäjoki Areenassa 30.11. ja Areena Oulu 1. joulukuuta kello 20.00.

Helsinki, Kulttuuritalo 29.11. OSTA LIPUT
Seinäjoki, Areena 30.11. OSTA LIPUT
Areena Oulu 1.12. OSTA LIPUT

Liput maksavat alkaen 49,50 €. (sis. toimituskulut)

LIPUNMYYNTI
www.menolippu.fi -verkkokauppa
•Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)
•Tiketti verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm)
•VIP-pakettien myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi, puh. 010 841 41 85

Kiertueen tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

Uriah Heep: www.uriah-heep.com
The Zombies: www.thezombiesmusic.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here