Turkulainen metalliyhtye AvAciA julkaisi toisen videosinglensä ”Ilman Varjoa”

Kuva: Juha Kurri

Tiedote 5.2.2019

Turkulainen AvAciA julkaisi yhdessä V.R. Labelin ja Turku Rock Academyn kanssa uuden singlensä ”Ilman Varjoa”. Debyyttisingle ”Pirunhyrrä” on kerännyt jo yli 50 000 striimausta ympäri maailman ja kahden vuoden julkaisuhiljaisuus rikotaan viimein.

’Ilman Varjoa’ ilmestyy Turun tähtitorninmäellä kuvatun videon kera. Single enteilee julkaisuvalmista debyyttialbumia ’Uusi Maailmanjärjestys’.

Onko ihminen syntyjään paha? Milloin siivet, jotka ennen pelastivat tilanteesta kuin tilanteesta täytyy hylätä ja yrittää ilman niitä. Ehtiikö pudotuksen aikana oppia lentämään uudestaan?

AvAciAn juuri ja juuri baari-ikäiset nuoret näyttävät maistiaisellaan todella väkevää metalliosaamista ja samalla syvällisesti pohtivat ihmisyyden kulmakiviä, syntiä ja hyvettä.

AvAciA on suomalaista metallia rock-asenteella soittava trio. Yhteistyössä Turku Rock Academyn kanssa tuotettu ’Ilman Varjoa’ tarjoilee musiikillisesti mielenkiintoisen matkan vastakohtien maailmaan; rankasti vellovista riffeistä nopeaan kaahaukseen ja maalailevista suvannoista kvartsikoneistosta tuttuun tarkkaan nakutukseen. Vuoden takainen ensi-single ’Pirynhyrrä’ on menestynyt hyvin soittolistoilla ja kerännyt mukavasti striimauksia. Siispä Turku Saatanalle ja uusi maailmanjärjestys kehiin!

Yhtye kommentoi:

Vihdoin saamme monen vuoden jälkeen antaa ihmisille jotain, mikä on ollut tulossa jo pitkän aikaa. Olemme odottaneet tätä yhtä paljon, jos ei enemmän, kun kaikki kuuntelijamme! Vaikka kappale on synkkä ja mystinen, on silti erittäin helpottavaa päästää se irti luontoon!

Kuva: Juha Kurri

Produced by Mark Albert Bertenyi and Tuomas Riihimäki
Recorded by Jussi Vuola at V.R. Studio and Jori Saloranta and Elias Koljonen at Avacia HQ´s
Mixed by Aleksi Rintala
Mastered by Svante Forsbäck at Chartmakers

Avacia:
Jori Saloranta – Vocals & Guitar
Elias Koljonen – Drums & Vocals
Topi Kivelä – Bass

https://www.facebook.com/AvAciAOfficial
https://www.instagram.com/officialavacia

Kuva: Juha Kurri

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here