True Cult Club julkaisi ensisinglensa ”Empty Alley” – mukana jättifestivaalien lavoilta tuttuja metallimiehiä

Bändin debyyttikeikka nähdään Helsingissä 26. elokuuta

Kuva: True Cult Club

Tiedote 31.7.2020

31.7.2020 julkaistiin yksi vuoden kiinnostavimmista debyyteistä, kun muun muassa Wintersunista ja Stratovariuksesta tutut kasvot yhdistävät voimansa True Cult Club -nimen alle. Myös TRVE CVLT CLVB -kirjoitusasussa tunnetussa kokoonpanossa ovat mukana vokalisti Asim Searah, kosketinsoittaja Christian Pulkkinen, basisti Jaakko Nikko, kitaristi Miiro Varjus sekä rumpali Rolf Pilve.

Yhteenlasketut soittokilometrit kuuluvat uudella Empty Alley -singlellä, jossa kiteytyy myös bändin perusajatus; luoda elämää suurempi stadiontunnelma pienille klubeille tai vastaavasti intiimi meno suurimmille areenoille. Biisin sanoma puolestaan on tullut valitettavan konkreettisesti tutuksi monelle myös tämän vaikean vuoden aikana.

”Empty Alley kertoo kurjista hetkistä, joina tunnet jääneesi täysin yksin; hetkistä, kun ei ole ketään, jonka puoleen kääntyä”, Asim toteaa ja lisää: ”Olemme usein epätoivoisia ja valmiita tekemään mitä tahansa pitääksemme itsemme kiireisinä ja ihmisiä seurassamme. Olemme epätoivoisia, jotta voisimme niin sanotusti elää hetkessä. Jossain vaiheessa tulee kuitenkin vastaan aika ja paikka, jolloin meidän on kohdattava paholaisemme. Jos siitä huolimatta jatkaa samaa rataa, monet ajavat itsensä ansaan. Joillekin elämä voi olla vain autio kuja.”

Empty Alleystä on tehty myös video, jonka kuvaaminen Helsingin keskustassa oli mahdollista toivottavasti vain tänä keväänä.

”Ajattelimme, että oli täydellinen hetki kuvata video Helsingin keskustassa ilman yhtäkään sivullista. Tuolloin oli voimassa järeimmät pandemian vastaiset rajoitustoimet, ja baarit eivät olleet auki lainkaan. Olimme onnekkaita, sillä kuvauspäivänä, hyvin aikaisena sunnuntaiaamuna, oli upea auringonnousu täysin pilvettömällä taivaalla, ja kaupunki oli aivan tyhjä. Pandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa oli ja on edelleen tietysti hankala iloita, mutta olemme tyytyväisiä, että saimme ikuistettua tuon hetken”, Miiro Varjus kertoo.

Sujuvasti rockin, metallin, popin ja jopa EDM-henkisen klubimusan sekä raskaat äänivallit yhdistävä viisikko nähdään ensimmäistä kertaa livenä Helsingissä On The Rocksissa 26. elokuuta. Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä täällä.

www.truecultclub.com
www.facebook.com/truecultclub
www.instagram.com/truecultclub
https://truecultclub.bandcamp.com

*

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: True Cult Club

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here