Toimitukseen nuorta voimaa – esittelyssä Aleksi Hurme

MAINOS:


Metalliluolan toimitukseen nuorta voimaa. Lahtelainen Aleksi Hurme tulee paneutumaan Metalliluolassa etenkin kotimaisten metalliyhtyeiden levy- sekä demoarvioihin. Ensikosketukset metallimusiikkiin tapahtuivat isän opastuksella. Silloin levylautasella soi mm. Metallica, Sentenced sekä Slayer. Myöhemmässä vaiheessa musiikkimaku laajeni aina death- ja black metalliin asti. Vaikka äärigenret ovat tulleet tutuksi, niin vastapuolella tutkimusmatkoja tehtiin myös kevyempiin musiikkilajeihin. Yksi suuri ihailun kohde on shock-rock legenda Alice Cooper. Levysoittimesta löytyy siis tänä päivänä hyvinkin laaja kirjo eri artisteja Burzumista King Diamondiin tai jopa Juice Leskiseen.

Musiikkiharrastuksen lisäksi aikaa vievät elokuvat ja sarjat. Netflix ja erityisesti kauhuelokuvat kuuluvat nuoren herran arkeen. Elämän perusasioista tärkeitä ovat tietenkin myös tyttöystävä sekä opiskelu.

 

Metalliluola logo

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin kahden vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaamman musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden kautta.

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-