Toimittajaksi Metalliluolaan – haussa levyarvostelija.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva

toimittaja copy2

Metalliluola etsii joukkoonsa avustavaa toimittajaa.

Metalliluola etsii toimituksen tueksi uutta voimaa. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Palkkaa emme pysty maksamaan, mutta saat sitäkin tärkeämmän leiman ansioluetteloosi ja pääset osaksi loistavaa tiimiä.

Haussa on avustava toimittaja, jonka tehtävänä on arvioida pääasiassa kotimaisia metallilevyjä, demoja sekä EP-julkaisuja. Oman kiinnostuksen ja ajankäytön mukaan on lisäksi mahdollisuus tehdä haastatteluja sekä keikkaraportteja. Avustavasta toimituksesta on ajan kuluessa ja kokemuksen kasvaessa mahdollisuudet edetä varsinaisen toimituksen puolelle. Mitään aika- yms. velvoitteita työssä ei ole, vaan hommia tehdään oman ajan puitteissa yhdessä koko muun toimituksen kanssa. Osa arvosteltavista levyistä saapuu meille hyvissä ajoin ennen virallista julkaisupäivää. Fyysiset kopiot saa luonnollisesti pitää itsellä. Isoimmat jakelijat ja levy-yhtiöt ovat siirtyneet promomateriaalien suhteen digitaalisiin albumeihin.

Haemme henkilöä jolla ”kynä pysyy kädessä” ja osaat tuoda ajatuksesi lukijoittemme tietoisuuteen. Toivomme, että sinulla on ”kokemusta” raskaamman musiikin eri kentistä ja kuuntelet myös uusia bändejä suurella mielenkiinnolla. Äidinkielen erikoisosaaminen ei ole tarpeen, mutta perusteet olisi hyvä hallita. Iällä, sukupuolella ja asuinpaikalla ei ole merkitystä, mutta luonteellasi ja asenteellasi on. Jo tätä hakemusta lukiessasi tiedät oletko oikea henkilö liittymään tiimiimme.

Jätä hakemus osoitteeseen: metalliluola@metalliluola.fi
Kerro hakemuksessa itsestäsi ja musiikkimaustasi omalla tyylilläsi. Miksi meidän pitäisi valita juuri sinut!?

Metalliluola on yksi Suomen suurimmista metallimedioista. Noin 2,5 vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaammaan musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

Metalliluola logo

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here