Tarjoamme lukijoillemme yhdessä EMP:n kanssa 10% alennuksen ajalle 22.6-27.7.2015

MAINOS:wallpaper_download_1
Metalliluola tarjoaa yhdessä EMP:n kanssa kaikille lukijoilleen 10% alennuksen bannerimme kautta tilatuista tuotteista. Alennus on voimassa 22.6-27.7.2015 välisenä aikana.

EMP on erikoistunut yhtyeiden fanituotteisiin. Valikoimassa on yksinoikeudella monien suurien yhtyeiden tuotteita. Bändituotteiden lisäksi yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu vaatteita, koruja, julisteita, sekä hupi- ja elämäntyylituotteita unohtamatta tärkeintä eli musiikkia.  Kaikilla tuotteita on 30. päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus. Voit siis tilata huoletta ja vaihtaa / palauttaa tuotteita, mikäli ne eivät syystä tai toisesta olisi sopivia.

Ohjeet alennuksen saamisen löytyvät alla olevasta bannerista (löytyy myös etusivultamme).  Nyt kaikki tilailemaan musiikit, vaatteet ja muut tavarat alennettuun hintaan. 

 

Metalliluola - hyödynnä EMP:n 10% alennus!

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-