Tamperelaisen outolinnun Somehow Jo:n ensimmäinen single ja musiikkivideo ”Mad Town” tulevalta albumilta on julkaistu

Kuva: Nikke Puskala

Tiedote 7.8.2019

Tamperelainen raskaan musiikin outolintu Somehow Jo on julkaissut ensimmäisen sinkun tulevalta toiselta albumiltaan. Juuri julkaistu single kantaa nimeä ”Mad Town” ja se yhdistelee taidokkaalla tavalla progressiivisia ja vaihtoehtometallin erilaisia elementtejä. Uuden singlen myötä yhtye tuo Suomen metallikentälle uudenlaisen ja innovatiivisen näkemyksen raskaasta musiikista. Yhtyeen tuleva toinen täyspitkä albumi kantaa nimeä ”Tusk” ja se julkaistaan 22.marraskuuta Inverse Recordsin toimesta.

Katso “Mad Town” -musiikkivideo alta:

Somehow Jo:n mukaan ”Tusk”-levyllä on tarjolla rutkasti entisestään kasvanut, ehyempi ja ennen kaikkea ei-suomalaiselta-kuulostava tuote. Yhtye nostaa esille myös albumin miksanneen ja tuottaneen Saku Moilasen (Deep Noise Studios, Red Moon Architect, The Hypothesis) edesottamukset. Yhtyeen mukaan Moilanen toi albumille kaikkea mitä se tarvitsi: ytimekkyyttä, jämäkkyyttä ja varsinkin boksin ulkopuolelta tulevia ratkaisuja.

Kuuntele ”Mad Town” Spotifyssä.

Sakari Karjalainen / kitara:

Tämä albumi meinasi olla vaikean ja pitkän prosessin takana, mutta Sakun korkealuokkainen panostus oli se mitä tarvitsimme! Ytimekkyys ja kirveen teroitus oli se mitä Saku vahvalla osaamisellaan toi albumillemme, sen lisäksi että itse miksaus on aivan ehdotonta timanttia! Tämä levy on yksi fantastinen askelma tiellämme ja takaamme kuulijoille sellaista materiaalia, joka ei ole tuttua suomalaista raskasta musiikkia.

Albumin on masteroinut monista raskaan musiikin yhteyksistään tunnettu Juho Räihä (SoundSpiral Audio, Swallow the Sun, Gloria Morti). Albumin ennakkomyynti on jo alkanut Levykauppa Äxässä ja yhtye lupaa lisää julkaisuja pitkin syksyä.

Ennakkotilaa ”Tusk”-albumi Levykauppa Äxästä:

https://www.recordshopx.com/artist/somehow_jo/tusk/#637535

Kappalelistaus:

1. Alcoholiday
2. Fear
3. Mad Town
4. 404
5. Heads And Tails
6. And the Oscar goes to
7. Waiting for Midnight
8. Under the Setting Sun
9. 10 000

Kansikuva: Patrik Nuorteva

Jäsenet:
Christian Sauren – laulu, kitara ja synat
Sakari Karjalainen – kitara ja taustalaulu
Eero Aaltonen – laulu ja basso
Lassi Peiponen – rummut

Linkit:
FB: https://www.facebook.com/Somehowjoband/
TWITTER: https://twitter.com/SomehowJo
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/somehowjo_official/
YOUTUBE: https://youtu.be/b8hUJP9jBJ8
SPOTIFY: https://spoti.fi/2Yv9M49
ITUNES: https://apple.co/2PtsVMn

Bändikuva: Nikke Puskala

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän