Seinäjokelaiselta RiESAlta uusi punkmetallisingle ”Circus Colosseum”

Verinen video ei sovellu perheen pienimmille: yhtyeen mehuhetki päättyy melko ikävästi

Kuva: Tomi Salminen

Tiedote 6.8.2020

Punkmetalliyhtye RiESA raivaa jälleen tietään uudella singlellä tymäkästi eteenpäin. Syyskuussa julkaistavalta Olipa kerran Sikakylä -konseptialbumilta lohkaistiin jo aiemmin useille Spotify-listoille nousseet singlet Moukanmoukari ja Lihahärkä, ja keskiyöllä linjoille saapuu tuorein tuotos Circus Colosseum. Tällä kertaa yhtyeen mukaan on lyöty ”viimeisen päälle show-vaihdetta silmään”, ja bändi tarkastelee verenpunaisten lasien läpi elämän ”peruskonsepteja”, kuten viihdettä, vihaa ja moraalia –luvassa on siis verta ja sirkushuveja!

Tiukka ja raskas sävellys edustaa bändin suoraviivaisempaa puolta.

”Tämä kappale on kuin luolamies, jolla viiraa päässä”, kappaleen säveltänyt Kolli kertoo. ”Sävelkynäni oli pysynyt hetken aikaa tupessaan, mutta nyt oli aika vapauttaa se ja kastaa se vereen. Lopputulos on julma, se on raaka, se on RiESAa.”

”Musiikkivideon suhteen oli selvää, että se oli tehtävä luottomies Esa Jussilan kanssa. Esa viritti bändin lähtöajatuksen sellaisiin sfääreihin, että kuvauksia odotettiin kuin Unto Helo uutta Alibia. Härkäisyysprosenttia nostettiin, sensuuria vähennettiin ja lähdettiin leikkimään”, RiESAsta kerrotaan.

Videolla kovia kokeva herra Olli muistelee kuvausten leikkituokiota seuraavasti:

”Video kuvattiin aurinkoisena kesäpäivänä Turun kauniissa maisemissa. Siinä kun side silmillä kauluspaita tekoveressä heiluin piikkipesäpallomailan kanssa Mollin ja Kollin piirittäessä meikäläistä puukot käsissä niin tuumailin, että koskahan joku tuosta viereiseltä lenkkipolulta soittaa poliisit paikalle…”

RiESA on:
Molli – laulu ja basso
Olli – kitara
Kolli – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM

*

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Tomi Salminen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here