Scorpions Hartwall Arenalle marraskuussa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Rockin rakastetuimpiin legendoihin lukeutuva Scorpions saapuu marraskuussa ”Crazy World” -kiertueellaan Suomeen.

Lukuisista hiteistään tunnettu saksalaisyhtye konsertoi Hartwall Arenalla 27.marraskuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa ja Menolipussa tiistaina 25. huhtikuuta.

Vuonna 1965 Hannoverissa perustettu Scorpions on julkaissut pitkän uransa aikana 26 albumia ja niitä on myyty huikeat 100 miljoonaa kappaletta. Yhtyeen menestysalbumia ”Crazy World” (1990) on myyty yksin Saksassa yli miljoona kappaletta. Levy sisältää myös seitsemässä maassa listaykkösenä olleen megahitin ”Wind Of Change”, jolla oli oma roolinsa myös Berliinin muurin kaatumisessa ja Saksojen yhdistymisessä. Suomessa yhtyeen jättisuosion takana on osaltaan listakärkeen singahtanut kokoelmalevy ”Still Loving You”, joka myi maassamme platinaa vuonna 1994. Bändin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuu myös ”Rock You Like A Hurricane”, josta on tehty eri artistien toimesta yli 150 coveria – mm. Green Day on tehnyt kappaleesta oman versionsa.

Scorpions on tehnyt uransa aikana lukuisia menestyksekkäitä kiertueita ympäri maailmaa. Mukaan mahtuu mm. historiallisia jättikonsertteja Neuvostoliitossa, Brasiliassa ja Kiinassa. Bändi on esiintynyt vuosien varrella festareilla useasti myös Suomessa, mutta edellisestä hallikeikasta on ehtinyt vierähtää jo neljä vuotta. Moninkertaisesti palkitun yhtyeen muodostavat nykyisin Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda sekä Motörheadista tuttu rumpali Mikkey Dee.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation ja Eastway Live.

KONSERTTI:
Scorpions (DE) – Crazy World Tour
Ma 27.11.2017 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ti 25.4.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 59,50 / 69,50 / 79,50 euroa Ticketmasterista ja Menolipusta.

www.the-scorpions.com
www.livenation.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here