Rainbow Suomen konsertin etkot ravintola Rymy-Eetussa 12.4.2018: esiintymässä Moonshine sekä Goodman & Heikkinen Duo.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 11.4.2018

Perfect Strangers of Finland PSOF ry järjestää Ritchie Blackmoren ja Rainbowin kunniaksi etkot torstaina 12.4.2018 alkaen klo 21:00 ravintolassa Rymy-Eetu, Erottajankatu 15-17, 00130 Helsinki.

Rymy-Eetun Facebook-sivu: https://www.facebook.com/rymyeetuhelsinki/

Tilaisuus on kaikille avoin! Eli kutsukaa vapaasti mukaan kavereita tapahtumaan ja osallistukaa toki itsekin. Vietetään oikein hieno ilta Ritchien musiikin parissa, ja illan aikana kuullaan myös harvinaislaatuista Blackmore’s Night -musiikkia. Moonshine on tällä hetkellä ainoa bändi Suomessa (ellei jopa ainoa Pohjoismaissa), joka esittää Blackmore’s Night-musiikkia.

Ilmainen sisäänpääsy, narikkamaksu 3 €.

Moonshine esittää Blackmore’s Night -musiikkia. Moonshine muodostuu Psof-jäsenistä Riitta Myllymäki (laulu), Timo Tynkkynen (kitara), Martin Törnudd (basso). Bändissä soittaa lisäksi Tom Larsson (kitara) ja Risto Vuorela (lyömäsoittimet).

Peter James Goodman & Tuomas Heikkinen Duo esittää biisejä Rainbow- ja Deep Purple -albumeilta, missä Ritchie Blackmore on mukana. Eli musiikkia tulee aina ”In Rock” -albumista ”Stranger In Us All” -albumiin asti.

Tuomas Heikkinen on taitava kitaristi ja tuttu mm. Leveragesta ja Wolf Moon Rising-kokoonpanosta. Tuomas esiintyi myös Purple Night 2016-tapahtumassa Wolf Moon Risingin kanssa.

Peter James Goodman on tuttu heviääni useimmista Purple Night -tapahtumista. Goodman esiintyy mm. Three Wishes -kokoonpanossa, Conquestissa ja Purple Societyssä.

Musiikkinäyte:

Illan aikataulu on seuraavanlainen:

Klo 21–22 Moonshine
Klo 22:30–23:15 Goodman&Heikkinen Duo (1. setti)
Klo 23:45–00:30 Goodman&Heikkinen Duo (2. setti)

TERVETULOA !

Facebook Event.

Rainbow nähdään Suomessa Hartwall Arenalla 13.4.2018.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here