Progeny of Sun julkaisi uuden Dark Wanderer EP:n ja Eclipse-musiikkivideon

Promokuva: Pasi Ketola & Joni Kiviniemi
MAINOS:Tiedote 28.5.2021

Helsinkiläis-Seinäjokinen Progeny Of Sun julkaisi uuden EP:n nimeltä “Dark Wanderer.” Julkaisusta vastaa jyväskyläläinen Inverse Records. EP:n julkaisun kunniaksi bändi kuvasi myös näyttävän musiikkivideon kappaleesta “Eclipse.” EP:n rummut äänitti Vesa Viitanen (Napalm to thy Face Prod.), miksauksen hoiti Jaakko Hautamäki ja masteronnista vastasi Sebastian Has (mm. Behemoth) (Sound Division Studio Poland)

Katso “Eclipse” musiikkivideo:


Bändi kommentoi:
“Uskomme, että tämä julkaisu on huomattavan iso parannus ensimmäiseen EP:hen nähden. Soundit ja tekstit ovat muuttuneet huomattavasti synkempään ja painostavampaan suuntaan. Kaiken kaikkiaan, materiaali tuntuu tällä kertaa huomattavasti yhtenäisemmältä, vaikka meillä oli isompi porukka tekemässä julkaisua.

Vokaalit ovat tässä julkaisussa hieman suoraviivaisemmat. Tasapainoisemmat, mutta kuitenkin edelleen huomattavan monipuoliset.

Tämä EP sisäistää hyvin sen suunnan johon haluamme jatkaa musiikillisesti, seuraavasta albumista tulee aivan jäätävä.

Musiikkivideosta tuli aivan mieletön ottaen huomioon, että se oli loppupeleissä täysin meidän omaa tuotantoa. Video myös kuvainnollistaa hyvin meidän energiaa ja innokkuutta. Videolla oleminen itsessään oli helppoa, päätimme vaan soittaa niin kuin esiintyisimme yleisölle. Ainoastaan yksi pieni takaisku tuli, kun henkilö kenen piti alun perin olla vastuussa videon kuvaamisesta joutui koronan takia karanteeniin. Onneksi kitaristimme Joni pystyi kuitenkin hoitamaan homman kotiin pienellä epävirallisen ”managerin” avustuksella.”

Kuuntele “Dark Wanderer” EP:
Youtube: https://youtu.be/fGH9oD7SjHY
Bandcamp: https://progenyofsun.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3uroGnn
Deezer: https://www.deezer.com/fi/album/226394692
Tidal: https://listen.tidal.com/album/182249489
Apple Music: https://apple.co/2StbrVT

Progeny of Sun – Dark Wanderer
01. Eclipse
02. Defiled
03. Divine Treachery
EP:n kansi: Niko Aromaa

Kokoonpano:
Kitara – Jaakko Hautamäki
Kitara – Joni Kiviniemi
Rummut – Juha Peura
Basso – Tuomo Tolkki
Laulu – Niko Aromaa

Linkit:
Facebook
Instagram
Bandcamp


Lähde: Inverse
Kuva: Pasi Ketola & Joni Kiviniemi

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.