Kotimainen hevibändi Wishing Well ilmoittaa laulajanvaihdoksestaan

Kuva: Wishing Well

Tiedote 28.5.2021

Helsinkiläinen hevibändi Wishing Well tiedottaa teiden erkanemisesta laulaja Rafael Castillon kanssa. Chileläinen raspikurkku aloitti Wishing Wellin vokalistina vuonna 2017 ja levytti bändin kanssa kaksi albumia, ”Rat Race” (Inverse 2018) ja ”Do Or Die” (Inverse 2020).

”Rafa on todellinen ammattilainen ja oli hienoa saada työskennellä hänen kanssaan studiossa ja lavalla. Hänen äänensä oli iso osa Wishing Wellin soundia ja olemme hänelle ikuisesti kiitollisia hänen panoksestaan bändin eteenpäin viemisessä. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää”, sanoo bändin nokkamies, kitaristi Anssi Korkiakoski. ”Lähtöön ei liity dramatiikkaa. Rafa on upea muusikko ja ansioitunut lauluntekijä, joka haluaa tehdä omaa juttuaan. Kunnioitamme ja tuemme häntä täysillä.”

Wishing Wellin uusi laulaja on Alex Alpua.

”Muutos on aina hyvä tilaisuus tehdä jotain uutta ja me olemme innoissamme työskentelystä Alexin kanssa, joka on osoittautunut erinomaiseksi vokalistiksi, joka omaa vaikuttavan ja monipuolisen laulusoundin. Hän antaa meille muille hyvän boostin tuoreella energiallaan ja positiivisella asenteellaan. Alexin kanssa tulemme päivittämään soundiamme jonkin verran. Tällä hetkellä treenaamme uutta materiaalia neljännelle albumillemme, joka on tarkoitus julkaista jossain vaiheessa vuonna 2022”, jatkaa Anssi.

Ensimmäisellä keikalla Wishing Wellin kanssa uusi vokalisti nähdään kesäkuun alussa Laukaassa järjestettävässä Hard Rock Korppi -tapahtumassa.

Tulevat keikat:
12.6.2021 Hard Rock Korppi, Laukaa (+ Chainerection, Pretty Little Dittys plays RHCP)
30.7.2021 On The Rocks, Helsinki (+ Let’s Eppelin)
31.7.2021 Ace Corner, Lahti (+ Let’s Eppelin)

Bandcamp
Facebook


Lähde: Inverse
Kuva: Wishing Well

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here