Ozzy Osbourne perunut kaikki vuoden 2019 live-esiintymiset

0
1143
Kuva: Barry Brecheisen/WireImage

Ozzy Osbourne on ilmoittanut peruvansa kaikki loput vuoden 2019 live-esiintymisensä ja seuraavat kiertueet Amerikassa sekä Euroopassa toteutuvat helmikuusta 2020 alkaen. Peruuntumisen syynä ovat komplikaatiot 70-vuotiaan vokalistin aiemmin sairastamasta keuhkokuumeesta ja sen aikana tapahtuneesta kaatumisesta, joka on vaatinut leikkaushoitoa.

Ozzyn oli tarkoitus kiertää Eurooppaa alkuvuodesta ja soittaa myös Helsingissä yhdessä Judas Priestin kanssa helmikuussa 2019. Amerikan kiertue on toteutumassa toukokuusta 2020 alkaen ja uudet Euroopan keikkapäivämäärät luvataan julkistaa lähiviikkojen aikana. Judas Priestin ei kuitenkaan uskota enää olevan mukana lämmittelijän roolissa.

Ozzy kommentoi peruutuksia seuraavasti:

I can’t believe I have to reschedule more tour dates. Words cannot express how frustrated, angry and depressed I am not to be able to tour right now. I’m grateful for the love and support I’m getting from my family, my band, friends and fans, it’s really what’s keeping me going. Just know that I am getting better every day…I will fully recover…I will finish my tour…I will be back!

Kuva: Barry Brecheisen/WireImage
Lähde: Classic Rock

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here