Oululainen Embraze tekee paluun

Tiedote 4.1.2019

Kiiminkiläislähtöinen 10 vuotta sitten hajonnut gootti/doom metal –yhtye Embraze on ilmoittanut tekevänsä paluun. Uutta musiikkia ei ole luvassa, mutta bändi lupaa nousta jälleen keikkalavoille yhdessä soittamisen poltteen palattua jäsenistöön. Embraze julkaisi aikanaan viisi täyspitkää levyä, joista viimeisin ”The Last Embrace” ilmestyi vuonna 2006.

Yhtyeen tiedote luettavissa kokonaisuudessaan alta:

Ystävät rakkaat,

Vuosikymmen siinä vierähti ennen kuin polte yhdessä olemiseen ja tekemiseen kasvoi tarpeeksi suureksi ja sai miettimään voiko päätöksiä pyörtää – etenkin erittäin isoja päätöksiä. Kyllä voi ja tässä ollaan: OLEMME TULLEET TAKAISIN!!!

Tiesimme kun tiemme erkanivat keväällä 2009, tai ainakin luulimme tietävämme, että tämä olisi tässä. Kuinka väärässä olimmekaan! Yhteys ei missään vaiheessa kadonnut väliltämme ja kun keväällä ’18 tapasimme JO toisen kerran koko porukalla sitten viimeisen keikan, oli selvää, että jokaisella oli jälleen halu soittaa yhdessä bändinä, joka tunnetaan nimellä EMBRAZE.

Uutta musiikkia ei ole tarkoitus tehdä. Emme ota siitä paineita. Nyt nautitaan puhtaasti yhdessä soittamisesta! Soittamisesta kaikille teille, jotka olitte mukana jo ensimmäisellä kerralla. Soittamisesta kaikille teille, jotka olette löytäneet meidät vasta myöhemmin ja ette ole meitä vielä livenä koskaan nähneet. Nyt on aika pitää hauskaa!

Jotain on jo suunnitteilla, mutta sitä odotellessa HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2019 ja nähdään jossain tien päällä!

Ilkka, Lauri, Heidi, Sami ja Olli-Pekka

Embraze 2019:
Lauri Tuohimaa: Guitar/Vocals
Ilkka Leskelä: Drums
Sami Siekkinen: Guitar
Heidi Määttä: Keyboards
Olli-Pekka Karvonen: Bass

https://www.facebook.com/embrazeband/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here