Stratovarius, Bodom After Midnight, Lost Society ja Embraze nähdään Club Teatrialla järjestettävässä metallimusiikin erikoisillassa joulukuussa

Tiedote 16.10.2020

Kotimaan kovimmat metallibändit saapuvat Oulun Club Teatrialle 4. joulukuuta.

Metallin erikoisillassa lavan valtaavat tänä vuonna perustettu Bodom After Midnight, kymmeniä miljoonia striimejä kerännyt paikkansa suomalaisessa power metal -kentässä vakiinnuttanut Stratovarius, Jyväskylästä ponnistanut thrash metal -yhtye Lost Society ja paikallista väriä alkuiltaan tuova Embraze.

Viime vuonna pitkäaikainen metalliyhtye Children of Bodom lopetti toimintansa, mutta yhtyeen solisti Alexi Laiho ei jäänyt toimettomaksi. Ylivoimaisista metallikitaristin taidoistaan rankattu Laiho hankki kasaan ensiluokkaisen bändin ja oli valmis valloittamaan kesäfestivaalit uuden yhtyeen voimin. Bodom After Midnightin kesä ei sujunut odotetusti, mutta nyt bändi saapuu Ouluun kotimaisen metallimusiikin megailtaan.

Stratovariuksesta on muodostunut vuosien saatossa yksi eurooppalaisen power metallin kärkinimistä. Monia eri vaiheita uransa aikana näkemä yhtye kiertää edelleen suurimpia metallifestivaaleja euroopassa ja totta kai kotimaassa. Stratovariuksen tuotantoa on myyty ympäri maailman reilusti yli 2,5 miljoonaa kappaletta ja mm. Spotifyssä yhtyettä kuuntelee kuukausittain yli puoli miljoonaa kuuntelijaa Helsingistä Meksikoon ja Kolumbiaan.

Vuonna 2010 perustettu Lost Society edustaa metallin raskaampaa päätyä. Muun muassa Children Of Bodomin kanssa yhdysvalloissa kiertänyt yhtye on hyvällä matkalla kohti kansallista suosiota. Yhtyeen tänä vuonna julkaisema ”No Absolution” -albumi nosti levyn nimikkokappaleen yli kolmen miljoonan striimitoistoihin. Levyltä löytyy myös Apocalyptican kanssa tehty ”Into Eternity” -kappale.

Paikallista väriä iltaan tuo Kiimingissä perustettu Embraze. Kymmenen vuoden hiljaiselon viime vuonna rikkonut yhtye on palannut keikkalavoille, ja saapuu mukaan metallin erikoisiltaan Club Teatrialle.

Liput ennakkoon alk. 39,00€

Kuva: Pete Alander ©Metalliluola
Video: Antti Kangasaho

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here