Oululainen Club Teatria lanseeraa ensimmäisen klubina Suomessa oman Jäsenklubin

Tiedote 26.4.2020

Club Teatrian toimistolla on kevään ajan vallinnut epäuskoinen tunnelma COVID-19 -epidemian ja siitä seuranneiden keikkaperuutusten takia. Keikkojen peruuntumisen vuoksi myös tulot ovat laskeneet huomattavasti. Tyhjentynyt keikkakalenteri on vapauttanut tilaa kalenterista uusien palvelumuotojen suunnitteluun.

Projektin isä ja Club Teatrian promoottori Marco Järvenpää kertoo:

Meillä on Jäsenklubi ollut ydinryhmän pohdinnassa jo reilun vuoden, mutta nyt tullut tilanne mahdollisti suunnittelun siirtämisen lähes kokonaan uuteen projektiin.

Tapahtumavenuen toimistolla ei kauaa kestänyt, kun ensimmäiset aihiot klubisuunnitelmasta olivat valmiit. Ensimmäiset artistibuukkaukset syksyn klubi-iltoihin päästiin tekemään alle viikossa. Artistit ja keikkamyyjät ovat innostuneet ainutlaatuisesta klubikonseptista.

Järvenpää kertoo:

Yhdenkään illan artistia ei paljasteta ennakkoon. Jäsenklubeja meille tulee kaksi eri musiikkigenre -määrityksillä. Se on ainoa ennakkotieto illan keikasta. Aikaisemmin tällaista ei ole Suomessa tehty samalla mittakaavalla.

Kuukauden viimeisenä keskiviikkona Jäsenklubi -illassa lavalla esiintyy pop- tai poprock-artisti. Kuukauden viimeinen torstai on pyhitetty raskaampaan metalli- ja rock-menoon. Kummallekin klubille järjestetään 8 keikkailtaa – ja kaikki yhdellä klubikortilla.

Oulun Tapahtumat Oy;n toimitusjohtaja Mika Määttä toteaa:

Kyllä klubikeikkojen artistikattaus kuulostaa hyvälle. Yllätyskeikoilla Club Teatrian lavan valtaavat kotimaiset ykkösnimet.

Jäsenklubi on hiljaisessa ennakkomyynnissä erikseen asiasta kysyneille asiakkaille. Ja selvästi kiinnostusta uutta klubikonseptia kohtaan on ollut. Lippuja on myyty enemmän kuin uskallettiin toivoa.

Asiakaskontakteista vastaava Rami Ranta kertoo:

Kysymyksiä klubista on tullut kymmeniä päivittäin. Ja aika moni klubista kiinnostunut on päätynyt ostopäätökseen. Hyvän vastaanoton vuoksi klubikortin ennakkomyynnin tarjousta päätettiinkin jatkaa keskiviikkoon 22.4.2020 saakka. Ennakkomyynnissä yhdelle keikalle jää hintaa vain 15€.

Määttä toteaa:

Club Teatrian Jäsenklubi on oiva vaihtoehto perinteisille kausikorteille – hieman ainutlaatuisempia arkijuhlan elämyksiä.

Liput saatavilla suoraan Club Teatrialta sähköpostitse jasenklubi@teatria.com, sekä Club Teatrian viralliselta lipunmyyntikumppanilta Ticketmasterilta.

METALLI // ROCK -klubi-illat:

Torstai 24.09.2020
Torstai 29.10.2020
Torstai 26.11.2020
Torstai 17.12.2020
Torstai 28.01.2021
Torstai 25.02.2021
Torstai 25.03.2021
Torstai 29.04.2021

Lisätietoja: http://www.teatria.com/jasenklubi/

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän