Viikate, Kotiteollisuus sekä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus Oulun Club Teatrialla marraskuussa

Tiedote 11.5.2020

Metallia ja rokkia koko illan täydeltä, kun Oulun Club Teatrian lavalle saman lauantai-illan 21.11.2020 aikana nousevat Viikate, Kotiteollisuus, sekä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

Vuonna 1996 perustettu Viikate on julkaissut kotimaisa metallihittejä jo 13 albumin verran. Yhtyeen ehdottomasti suurimpia hittejä ovat miljoonastriimauksia keränneet ”Viina, terva ja hauta”, sekä ”Pohjoista Viljaa”. Yhtyeen uusin single ”Huomenta humalaiset” julkaistiin maaliskuun lopulla.

Jouni Hynysen luotsaama Kotiteollisuus on julkaissut aktiivisesti vuodesta 1996 tähän päivään saakka. Ensimmäistä albumia lukuun ottamatta kaikki yhtyeen albumit ovat nousseet Suomen virallisen albumilistan TOP-5 sijoituksille. Uusimmalta 2018 vuonna julkaistulta ”Valtatie 666” -albumilta suosituimpia kappaleita ovat olleet ”Kusipää” ja ”Kyy Povessa”.

1996 perustetun Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen kahdeksanvuotinen alkutarina on kulta- ja platinalevyjen täyttämä. Yhtyeen miljoonastriimeihin nousseita hittejä ovat muun mussa ”Lumessakahlaajat”, ”Surupuku” ja ”Suomi sata vuotta”. Keikkalavoille 2018 palannut yhtye on raskaan kotimaisen rock-musiikin kulmakiviä. Tänä vuonna yhtye julkaisi uuden ”Mahdoton yhtälö” -albumin, joka sai erinomaisen suosion.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa keskiviikkona 13.5.2020 Ticketmasterista.

www.teatria.com/oulu

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here