Fear Of Dominationin rumpali Vesa Alroth jättää yhtyeen: tribuuttivideo katsottavissa.

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 26.4.2020

10 vuoden jälkeen Fear of Dominationin ja rumpali Vesa Ahlrothin tiet eroavat. Päätös syntyi yhteisymmärryksessä ja osapuolet jatkavat ystävinä tästä eteenpäin. Yhteistä vuosikymmentä kunnioittaen yhtye julkaisi Vesalle tribuuttivideon, joka katsottavissa alta.

Vesan terveiset bändille ja faneille:

Muistan edelleen sen puhelinsoiton tammikuussa 2010, jolloin hyvä ystäväni, Johannes Niemi soitti minulle ilmoittaakseen, että nyt on rumpalin pesti auki. En epäröinyt silloin hetkeäkään vastata myöntyvästi asiaan. Haluan kiittää teitä kaikkia tästä kuluneesta, reilusta kymmenestä vuodesta. Tämä kaikki on se henkinen pääoma, jota vaalin ja muistelen lämmöllä.

Kiitos Lasse Raelahti, Lauri Ojanen, Johannes Niemi, Jan-Erik ’Jinx’ Kari, Saku Solin, Sara Vanhamäki, Miikki Kunttu, Tapio ’El Padre’ Wilska, Hanna’Valoirma’ Niskanen, Niko ’Merkkarimies’ Marttinen, Annica ’Loistokäsi’ Tomminen, Niina Telén, Jarno Hänninen D-Studiolta, Tuomas Kokko Eletric Fox Studiosilta, Santeri Pienimäki (Impression Cymbals), Janne Komppisorvaamolta, Jami Huovinen, Mauro Garganano, Aileen Skara Bäus, Ranka Kustannus, Out of Line Music ja te kaikki fanit, ystävät ja tuttavat.

 

Nyt on kuitenkin tullut aika siirtyä määrittämättömäksi ajaksi sivuun FoD:n rumpalin tehtävistä. Tiemme saattavat erota yhtyeen osalta, mutta yksi asia on, mikä ei eroa tai häviä, ja se on ystävyys. Sen päälle kaikki on rakennettu ja se kantaa tästä eteenpäin!

 

Rakkaudella, Vesku

Bändin terveiset Vesalle:

Nämä eivät ole hyvästit. Vesa on uskomaton rumpali ja toveri. Oli ilo jakaa taivalta hänen kanssaan näin monta vuotta. Lukemattomia hyviä muistoja jäi ja nyt on aika suunnata katsetta eteenpäin sekä bändin, että Vesan. Tulen kaipaamaan Vesan aitoa ja pyyteetöntä hyväntuulisuutta keikkareissuilla.

– Saku

 

Vuosien varrelta on kertynyt runsaasti värikkäitä, hauskoja ja lämpimiä muistoja Vesan kanssa ja fiilis on tietenkin haikea. Uudet tuulet puhaltavat kaikille ja toivon Vesalle kaikkea hyvää, minne hänen tulevat polkunsa häntä vievätkään. Vesa tulee aina pysymään läheisenä ystävänä niin minulle kuin bändille.

– Jan-Erik

 

Milläköhän sitä ymppäisi lyhyesti yli 10 vuotta muistoja, keikkoja ja yhteisiä sekoiluja? Muistan, kun FoDilla meni rumpali vaihtoon ja soitin Vesalle puhelua: ”Nyt ois rumpalin paikka auki”. Olin ihan super innoissani, koska tiesin et nyt tulee maailmanluokan jätkä. Ja niinhän tulikin. En myöskään voi sanoa kenenkään muun kanssa jakaneeni kokemusta, kun Vesalla oli kännipäissään jäänyt piilarit keikan jälkeen jumiin ja sitten minäkin pienessä laitamyötäisessä niitä rupesin irrottamaan. Ikuisiin muistoihin jää myös kaikki keikat mitkä Vesan kanssa on saanut jakaa FoDin riveissä. Niin isot kuin pienet. On hauskaa muistella niitä studiosessioita mitä ollaan yhdessä väännetty. Kiitos veli kuluneista vuosista ja ikävä kyllä tulee, mut hei. Nähdään me muutenkin.

– Johannes

 

Vesalla on kyky vain istua hiljaa nurkassa muiden jutellessa ja yhtäkkiä heittää keskustelun keskelle outo yksittäinen lause, joka saa koko porukan repeämään täysin. Tämä sama taito loistaa myös Vesan rumpaloinnissa. Pitäessään biitin käynnissä, Vesa saattaa heittää sekaan jonkin todella omituisen kuvion tai fillin joka pitää homman virkeänä. Juh, tulee ikävä!

-Lasse

 

Bändikaverina, ystävänä Vesa on ainutlaatuinen. Oli se sitten kusemista autonlastinlaudoille tai mun biitistä putoaminen, niin aina pystyi luottamaan siihen että Vesa got my back. Ikävä tulee!

-Rumpaliveljesi Miikki

 

Vesan sydän on puhdasta kultaa, ja toivon ettei hän ikinä kadota sen loistoa.

– Sara

Video: Elina Ylkänen
Song: Call of Schizophrenia (Version 2019)
Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän