Nikki Sixxin The Heroin Diaries 10 vuotta – juhlapainos ja -levy lokakuussa

0
166
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Nikki Sixxin The Heroin Diaries 10 vuotta!

Niin ikään uusittu The Heroin Diaries Soundtrack julkaistaan 27. lokakuuta

Kymmenen vuotta sitten rock-fanien vakilukemistoon juurtunut Nikki Sixxin The Heroin Diaries täyttää tänä vuonna pyöreitä, ja tätä juhlistetaan paitsi kirjan päivitetyllä uudelleenjulkaisulla, myös uudistetulla The Heroin Diaries Soundtrack -albumilla. Opus julkaistaan englanniksi Yhdysvalloissa 24. lokakuuta ja suomenkielinen versio saadaan kauppoihin ensi vuoden puolella.
Albumi on saatavilla maailmanlaajuisesti jo perjantaina 27. lokakuuta.

Mötley Crüe -bastistina tutuksi tullut rämäpää on ollut selvin päin nyt viimeiset 16 vuotta, mutta matka tähän olotilaan on ollut melkoinen.

”Olen tavannut viimeisen kymmenen vuoden aikana ihmisiä, jotka ovat tulleet kiittämään minua siitä, että The Heroin Diaries pelasti heidän elämänsä. Mutta totuus on että kirjan kirjoittaminen pelasti myös minun elämäni”, Nikki Sixx kertoo.

The Heroin Diaries Soundtrackille on tehty myös uusia versioita jo aikaisemmin julkaistuista biiseistä, ja näistä Sixx: A.M:n Life Is Beautiful on nyt kuunneltavissa alla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here