Mainos:
Saarihelvetti

Jo vuodesta 1968 lähtien hard rockin perustuksia valanut Nazareth valtasi miltei loppuunmyydyn Hyvinkääsalin koleana torstai-iltana. Yhtye kunnioitti vanhaa tuotantoaan, mutta esitti myös uudelta ”Tattooed On My Brain” -levyltä parikin kappaletta. Etenkin ”Change” toimi moitteettomasti upeaäänisen laulajan Carl Sentancen tulkitsemana. Mies joutuikin esiintymään hieman vajavaisena, sillä hän oli satuttanut oikean kätensä Brasiliassa ja joutui käytännössä esiintymään yhden käden voimin koko keikan ajan.

”Love Hurts”, ”Hair of the Dog” ja upea balladi ”Where Are You Now” lämmittivät hieman varautuneen hyvinkääläisyleisön ja loppua kohden istumapaikoilta rohjettiin jo nousta seisomaankin.

Yleisö koostuikin enimmäkseen vanhoista rock-boomereista, mutta paikalla oli myös yllättävän paljon nuorta verta. 13-vuotias Dani oli elämänsä ensimmäistä kertaa hard rock -konsertissa ja kommentoi keikkaa näin: ”Keikka oli todella hyvä! Kuuntelin Nazarethia etukäteen, mutta livenä bändi oli vielä parempi. Tulisin vaikka heti uudelleen!”

Settilista:

Nazareth Setlist Hyvinkääsali, Hyvinkää, Finland 2019 Kuvat ja teksti: Pete Alander

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän