Motörheadin leirissä kaikki hyvin.. Göteborgin keikka hoidettu kunnialla läpi!

 

motorhead1

Motörheadin vastoinkäymiset ovat toistaiseksi kääntyneet voiton puolelle. Kitaristi Phil Campbell on jälleen kokoonpanossa mukana ja eilinen keikka Göteborgissa vedettiin kunnialla läpi. Seuraavat keikat ovat 3.12. Oslossa, 4.12 Tukholmassa ja itsenäisyyspäivänä 6.12. Helsingin Hartwall Arenalla. Viralliset etkot ja jatkot ovat Hard Rock Cafessa.

Yhtye tiedotti paluutaan seuraavalla viestillä Facebook-sivuillansa:

“Gothenburg rocked it, Motörhead rocked it, Philip Anthony Campbell double rocked it and the tour is alive and kicking teeth and ears in again! For ALL members of the media who engage in the modern-age bloodsport of celebrity death-watch-by-internet-rumour-spreading, we hope you feel the shame and shoddiness of your “work”.

Biisilista Göteborgissa oli seuraavanlainen:
Intro
Bomber
Stay Clean
Metropolis
When The Sky Comes Looking For You
Over The Top
– Guitar Solo-
The Chase Is Better Than The Catch
Lost Woman Blues
Orgasmatron
Doctor Rock + Drum Solo
Just`cause You Got the Power
No Class
Ace Of Spades
—Encore—
Whorehouse Blues
Overkill

motörhead

kuvat: Motorhead Facebook ( Victor Marin)

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-