Lukijamäärä kasvaa: Metalliluolassa jaossa palkintoja!

MAINOS:

Metalliluola on saavuttanut Facebook-sivuillaan 5000 fanin rajapyykin. Kiitos ja kunnianosoitus kuuluu lukijoille. Merkkipaalun kunniaksi laitetaan jakoon kaksi yhtälailla heavyhistorian merkkiteosta!

Kerro meille kokemuksesi ja mielipiteesi Metalliluolan hevivuodesta 2015 sekä toiveesi ensi vuodelle? Mitkä ovat odotuksesi toimintamme suhteen jatkossa?

Kaikkien kommentoijien kesken arvomme palkinnoiksi Black Sabbathin “Heaven And Hell” (1980) sekä “Mob Rules” (1981) CD-levyt. Molemmat ovat Castlen 1990-luvulla remasteroituja painoksia. Edellä mainittujen lisäksi jakoon lähtee myös Metallican “Some Kind Of Monster” DVD – dokumentti.

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille kommentoijille!

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin 1,5 vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivuille tuleva liikenne on kasvanut noin 20% per toimintakuukausi. Tavoitteenamme on tulevaisuudessakin tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

black sabbath mob rules Black_Sabbath_Heaven_and_Hellmetallica

Artikkelikuva: Susan Moss

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.