Mikkeliläinen As I May julkaisi uuden musiikkivideon ”I See You In Me”

Tiedote 19.7.2019

Suomalainen modernin metallin yhtye As I May on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleesta ”I See You In Me”.

Yhtye julkaisee toisen albuminsa ”My Own Creations” heinäkuussa. As I May on solminut levytyssopimukset Rockshots Recordsin ja Spiritual Beastin (Japani) kanssa. ”My Own Creations” on tarkoitus julkaista maailmanlaajuisesti 26. heinäkuuta ja albumi on saatavilla Japanissa jo 24. heinäkuuta.

“My Own Creations” on nopeatempoinen sekoitus modernia metallia metalcore kohokohdin maustettuna. Se on raskas, melodinen ja ainutlaatuinen ja soundillisesti kypsempi kuin As I Mayn edellinen julkaisu ”Speak No Evil” (2017). Tämän levyn myötä voi sanoa, että As I Mayn soundi on syntynyt. Tipi Nokelainen liittyi bändin vahvuuteen ja vahva melodinen osaaminen saa nyt arvoisensa tulkitsijan. Modernin metallin ja digitaaliseen ilmapiirin yhdistävä levy saa kuuntelijan pään välillä nyökkäämään ja laulamaan koukuttavia kertosäkeitä mukanaan.

As I Mayn omin sanoin:

Levy on tarkoitettu kuunneltavaksi alusta loppuun yhtenä kokonaisuutena. Kappaleiden järjestys ja ilmapiiri on tarkoin harkittu kokonaisuus. Levy alkaa kappaleesta ”aloittamisen lopettaminen”, joka kuvastaa ilmapiiriä levyn teon ympärillä. Pääsimme käyttämään enemmän potentiaalia koneestamme kuin aikaisemmin ja olemme todella tyytyväisiä albumiin. Se on kuin hyvin onnistunut valokuva ajasta, jossa As I May oli levyä tehdessä.

Levyltä on julkaistu aiemmin kaksi singleä, jotka nousivat Spotifyn ja Deezerin suurimmille soittolistoille saavuttaen 2 kuukaudessa vajaat 150.000 striimausta.

Kansi ja kappalelista:


1. End Of The Beginning
2. Pride Goes Before A Fall
3. What A Waste
4. I See You In Me
5. Silent
6. Necessary Evil
7. Cure Is Worse Than Disease
8. Quiet Place
9. Loud

https://www.facebook.com/asimay.official/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän