Metalliluolan uudet avustavat toimittajat esittäytyvät.

image

Metalliluola on vahvistanut rivejään syksyn aikana uusilla avustavilla toimittajilla, joista on nyt paikallaan kertoa muutama sana lisää:

Jarno ”Jake” Kärnä on 34-vuotias huonolla huumorilla ja hyvällä musiikkimaulla varustettu Ouluun Hämeenlinnasta karannut tavallinen suomalainen miehenalku. Musiikin osalta elinkaari lähti Bon Jovista Queeniin ja siitä Manowariin. Yläasteiässä löytyi bändi nimeltä Cradle Of Filth ja levy Principle Of Evil Made Flesh ja siitä suunta ollut vain ylöspäin. Dimmu Borgir, Satyricon, Old Man´s Child, Marduk, Funeris Nocturnum, Horna, Mukulat, Finntroll, Catamenia ja lista vain jatkuu. Tyylilajeja on turha lokeroida, kun kuunnellaan hyvää musiikkia. Arki sujuu pääasiallisesti autoja korjaillessa ja jälkikasvu pitää huolen että mieli pysyy virkeänä nyt ja tulevaisuudessa. Jake paneutuu luolassa pääasiassa levy-, demo/ ep-arvioihin sekä keikkaraportteihin.

Alissa Juote on 21-vuotias raskaamman musiikin suurkuluttaja. Alunperin Vantaalla lähtöisin oleva Alissa opiskelee Vaasan yliopistossa viestintää. Metallimusiikista uppoaa lähes kaikki painopisteen ollessa kuitenkin akselilla melodinen doom / death metal. Harrastuksiin kuuluu koripallo, kuntosali sekä tietenkin metallikonsertit. Alissa kirjoittelee Metalliluolaan levy-, demo/ep -arvioita sekä keikkaraportteja.

Jari Ala-Kahrakuusi on 25-vuotias Pohjois-Lapin pimeiden talvien kasvatti, joka löysi aikoinaan yläasteella Stratovariuksen ja muun kotimaisen power metalin kautta niin raskaamman musiikin, kuin yleensäkin musiikin harrastuksena rumpujen ja kitaransoiton muodossa. Bänditoimintaa on myös samoilta ajoilta lähtien ollut taukoamatta. Levyjä on kertynyt rutkasti enemmän kuin hyllyissä on tilaa ja metallin suhteen Jari on kaikkiruokainen, kunhan musiikki on hyvää. Joitain esimerkkejä tärkeistä bändeistä esim. Candlemass,  Kreator, Death, Dissection, Rhapsody, Reverend Bizarre, Judas Priest ja Sentenced. Päivät kuluvat tällä hetkellä Tornion ammattikorkeakoulussa. Musiikkiharrastusten lisäksi lukeminen ja tietokonepelien pelaaminen ovat myös lähellä sydäntä. Metalliluolassa Jari paneutuu levy- sekä demo/ep-arvioihin.

 

 

 

 

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-