Metalliluola etsii joukkoonsa levyarvostelijaa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva

Metalliluola etsii joukkoonsa levyarvostelijaa!

Metalliluola etsii toimituksen tueksi uutta voimaa. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen suurimmista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Työstä ei saa rahallista korvausta.

Haussa on avustava toimittaja, jonka tehtävänä on arvioida pääasiassa kotimaisia metallilevyjä, demoja sekä EP-julkaisuja. Oman kiinnostuksen ja ajankäytön mukaan on lisäksi mahdollisuus tehdä haastatteluja sekä keikka- / festariraportteja. Avustavasta toimituksesta on ajan kuluessa ja kokemuksen kasvaessa mahdollisuudet edetä varsinaisen toimituksen puolelle. Osa arvosteltavista levyistä saapuu meille hyvissä ajoin ennen virallista julkaisupäivää. Fyysiset kopiot saa luonnollisesti pitää itsellä.

Haemme henkilöä jolla ”kynä pysyy kädessä” ja osaat tuoda ajatuksesi lukijoittemme tietoisuuteen selkeästi sekä tiiviisti. Toivomme, että sinulla on kokemusta raskaamman musiikin eri kentistä ja kuuntelet myös uusia bändejä suurella mielenkiinnolla. Äidinkielen erikoisosaaminen ei ole tarpeen, mutta perusteet olisi hyvä hallita. Iällä, sukupuolella ja asuinpaikalla ei ole merkitystä, mutta luonteellasi ja asenteellasi on.

Jätä hakemus osoitteeseen: metalliluola@metalliluola.fi
Kerro hakemuksessa itsestäsi ja musiikkimaustasi omalla tyylilläsi. Miksi meidän pitäisi valita juuri sinut!?

Pyydämme lähettämään hakemukset 18.8.2017 mennessä.

Metalliluola on yksi Suomen suurimmista metallimedioista. Kolmen vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaammaan musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

Kuva: Pete Alander

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here