Metalliduo Mystonsin uudella musiikkivideolla ihmisliha maistuu nyrkkeileville demoneille

Tiedote 19.6.2018

Metalliduo Mystonsin musiikkivideolla ihmislihaan mieltyneet nyrkkeilevät demonit iskevät verentäyteisen ottelun yllättävään päätökseen

Arttu Porkan ohjaamalla ja käsikirjoittamalla musiikkivideolla metalliduo Mystons muuntautuu verta janoaviksi nyrkkeileviksi demoneiksi.

”Mestariteokseksi” Euroopan eniten myydyssä metallilehdessä, Legacy Magazinessa arvioidun, turkulaislähtöisen Mystonsin viidennen ’Destination Death’ -albumin toinen single ja musiikkivideo ”Can’t Tame the Demon in Me’ on julkaistu. Levyn on tuottanut Hiili Hiilesmaa (HIM, Swallow The Sun) sekä masteroinut Orgone Studiosin Jaime Gomez Arellano (Ghost, Paradise Lost).

Video pohjautuu ajatukseen hyvän ja pahan sisäisestä kamppailusta. Tutut enkeli- ja demonihahmot on puettu nykyaikaisempaan asuun, absurdiin davidlynchmäiseen, unenomaiseen kuvaan. Tyylitietoisella videolla veri lentää b-kauhuelokuvan ja splatterin hengessä ja päähenkilön seuraama demonien nyrkkeilyottelu saa yllättävän käänteen!

Mauri Myston (kitara,laulu) kuvailee:

Demoneita on käsitelty musiikissamme aiemminkin, joten hyppy demoninnahkaan tuntui luontevalta. Molemmilla on myös nyrkkeilytaustaa, niin pääsimme samalla purkamaan duon sisäisiä jännitteitä väkivallan merkeissä John Mystonin (rummut, laulu) kanssa. Vakavasti ottaen; aihe on tärkeä, kaikilla meillä on omat demonimme ja paheemme. Omien sisäisten demoniensa kanssa täytyy opetella tulemaan toimeen.

Video kuvattiin kevään 2018 aikana Turun historiallisten Domino-elokuvateatterin ja Kaasukellon tiloissa, joten puitteet ovat vaikuttavat. Video ei sovellu herkkäsilmäisille!

Mystons ”Can’t Tame the Demon in Me” Official Music Video:

https://mystons.com
mystons(at)gmail.com
https://fb.com/mystons

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here