Marco Hietala ja Tarja Turunen jälleen yhdessä lavalla: katso kuvia sekä “Ave Maria” -video Hämeenlinnasta 14.12.2017.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Marco Hietala ja Tarja Turunen nähtiin yhdessä lavalla ensimmäistä kertaa vuoden 2005 jälkeen kun Raskasta Joulua –kiertue saapui 14.12.2017 Hämeenlinnan Elenia Areenalle. Kaksikko tulkitsi mm. setin päätöksenä kuullun kappaleen ”Ave Maria”, jonka he esittävät myös Suomen listaykköseksi nouseella ”Raskasta Joulua IV” –albumilla.

Kuvia showsta sekä yleisövideo ”Ave Maria” -esityksestä katsottavissa alta.

Tarja Turunen erotettiin Nightwishistä lokakuussa 2005 ja on sen jälkeen menestynyt soolouralla. Nightwish jatkoi samoin kovan suosion saattelemana ensin Anette Olzonin ja myöhemmin myös käynnissä olevalla joulukiertueella vaikuttavan Floor Jansenin kanssa.

Hietala kommentoi Iltalehdelle Turusen kanssa toteutunutta uutta yhteistyötä lokakuussa:

Historia on historiaa, ei ole syytä ihmetellä, kuka on tehnyt ja mitä. Nyt pitää lähteä puhtaalta pöydältä. Katkeruuksin kantaminen on tylsää ja typerää puuhaa. Se ei tule muuttamaan tulevaisuutta paremmaksi. Elän tulevaisuutta.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Raskasta Joulua -kiertue päättyy Vaasaan 17.12.2017. Metalliluolan raportin Lahden konsertista 8.12.2017 saa lukuun linkistä.

Raskasta Joulua Setlist Elenia Areena, Hämeenlinna, Finland 2017

Kuvat: Hannu Juutilainen
Video: Joonas Koivula

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here