All Rise julkaisi uuden musiikkivideon “Firetiger”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 15.12.2017

Tamperelainen heviyhtye All Rise julkaisi singlensä ”Firetiger” kaikissa merkittävimmissä digitaalisissa kanavissa. Kappale on lähtöisin Teräsbetoni-yhteyksistä tutun Vili Rantasen kynästä ja edustaa yhtyeen omien sanojen mukaan All Rise -ilmaisun osastoa “railakas koohotus”. Lyriikoiden kutomaa maailmaa hämmennetään entisestään luonnollisesti YouTubesta löytyvässä videoteoksessa, joka on Jussi Kurkimäen tuotantoa.

Julkaisu on yhtyeen toinen uudistuneella kokoonpanolla, J. Cavenin otettua kitaran ohella vastuun myös liidilaulusta ja Tommi Täyräsen napattua haltuunsa rumpupallin. Kappale jatkaa All Risen konstailematonta linjaa, jossa klassisia kuvia kumarretaan ja trendeille näytetään ahteria.

Yhtye kommentoi biisiä seuraavasti:

”Firetiger” is a juggernaut of a song. The second single of renewed lineup of All Rise is rolling like thunder and striking like lightning. A fist to your face and a kiss on your cheek from the traditional Finnish heavy metalists.

KOKOONPANO:
J. Caven – liidilaulu, kitarat
Vili Rantanen – kitarat, taustalaulu
Tero Paavola – basso, taustalaulu
Tommi Täyränen – rummut

DISKOGRAFIA
Hammered EP (2016)
Burn With Me single (2017)
Firetiger single (2017)

www.allriseband.com
https://www.facebook.com/AllRiseBand/
https://www.youtube.com/channel/UCXPBdtAbI9RO1w2iI7ezlEw
https://open.spotify.com/album/1I7w6KwJMGthmvCuMkmrPM

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here