Lost in Greyltä kolmas albumi heinäkuussa – ”Souffrir”-singlellä mukana kansainvälisiä vierailijoita

Kuva: Anne Lill Rajala ja Teppo Ristola.

Tiedote 7.5.2021

Teatraalinen metalliyhtye Lost in Grey julkaisee kolmannen albuminsa heinäkuun toisena päivänä. ”Under the Surface” -albumi ilmestyy Reaper Entertainment -yhtiön kautta.

Metallidiggareita monipuolisella musiikillisella tarinankerronnallaan sekä massivisella soundillaan vuodesta 2013 koukuttanut Lost in Grey vie Under the Surfacella kuulijan matkalle, jossa musiikki ja tarinat kulkevat käsi kädessä ja kaikki on mahdollista. Valmistaudu siis tähtipölyllä terästettyyn, myrskyisään vuoristorata-ajeluun!

Lost in Grey ei tyydy antamaan albumista perinteistä kommenttia, vaan laittaa terveisensä runollisempaan muotoon:

”Greetings all thee!
We have travelled through The Waste Land
back into The Grey Realms.
Now we’re resting by the river,
or so it seems.
The raging seas of life, however,
all the Waves tossing us here and there…
These storms cannot be avoided forever,
so let us dive together to see
what lies Under the Surface, beneath.
Yours sincerely, Lost in Grey”

Bändi julkaisi ennakkomaistiaisia albumilta julkaisemalla Souffrir-singlen musiikkivideon kera. Lähes 10 minuuttia pitkällä ja kaikkea valssista black metalliin sisältävällä kappaleella vierailevat sinfonisen metallin konkarit laulaja Emma Zoldan ja kitaristi Nils Courbaron Sirenia -yhtyeestä sekä Thaurorodin laulaja Andi Kravljaca. Kappaleessa käsitellään kärsimyksen tunteita ja puntaroidaan vastuuta pahasta.

“Bändi valitsi sinkuksi niin eeppisen kappaleen, että sen kuvittaminen tuntui mahdottomalta – etenkin, kun tehdään kaikki DIY-meiningillä”, sanoo kappaleen videon tehnyt Lost in Greyn laulaja ja lyyrikko Anne Lill Rajala.

“Lähdin hakemaan sellaista Fear and Loathing in Las Vegas -sekoilua yhdistettynä meille ominaiseen teatraalisuuteen. Koska kappaleen sanoitukset käsittelevät kärsimystä ja vastuuta pahasta, minulla oli kolossaaliset moraaliset kamppailut itseni kanssa siitä, että missä määrin tai millä keinoilla voin kuvata tai käsitellä kärsimystä ja pahuutta. Tämän kamppailun myötä heräsi ajatus seitsemästä kuolemansynnistä, joita me bändiläiset videolla edustamme. Pääasiassa me itse myös sitten synneistämme siinä kärsitään. Toki relevantti kysymys olisi, että kuka on määritellyt minkäkin asian synniksi ja miksi…”

Kansitaide: Miika Haavisto

Under the Surface -albumin kappalelista on:
1. I
2. Disobedience
3. Waves
4. Shine
5. Varjo
6. Souffrir
7. Stardust – I. The Race
8. Stardust – II. Sand Castles
9. Stardust – III. The Abyss

https://www.lostingrey.fi/
https://facebook.com/lostingrey/
https://www.instagram.com/lostingreyofficial/


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Anne Lill Rajala ja Teppo Ristola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here