Metalliluola etsii levyarvostelijaa!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
MAINOS:Metalliluola etsii joukkoonsa levyarvostelijaa!

Metalliluola etsii toimituksen tueksi uutta voimaa. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Työ perustuu vapaaehtoisuuteen, joten palkkaa tästä tehtävästä emme pysty maksamaan.

Haussa on levykriitikko, jonka tehtävänä on pääasiassa arvioida kotimaisia metallilevyjä, demoja sekä EP-julkaisuja. Osa arvosteltavista levyistä saapuu meille hyvissä ajoin ennen virallista julkaisupäivää. Fyysiset kopiot saa luonnollisesti pitää itsellä. Isoimmat jakelijat ja levy-yhtiöt ovat siirtyneet promomateriaalien suhteen digitaalisiin albumeihin.

Haemme henkilöä jolla ”kynä pysyy kädessä” ja osaat tuoda ajatuksesi lukijoittemme tietoisuuteen. Toivomme, että sinulla on “kokemusta” raskaamman musiikin eri kentistä ja kuuntelet myös uusia bändejä suurella mielenkiinnolla. Äidinkielen erikoisosaaminen ei ole tarpeen, mutta perusteet olisi hyvä hallita. Iällä, sukupuolella ja asuinpaikalla ei ole merkitystä, mutta luonteellasi ja asenteellasi on. Jo tätä hakemusta lukiessasi tiedät oletko oikea henkilö liittymään tiimiimme.

Jätä hakemus osoitteeseen: metalliluola@metalliluola.fi
Kerro hakemuksessa itsestäsi ja musiikkimaustasi omalla tyylilläsi. Miksi meidän pitäisi valita juuri sinut!?

Metalliluola on yksi Suomen suurimmista metallimedioista. Noin 3 vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaammaan musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

Metalliluola logo

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.